Sem mama dveh navdušenih nogometašev. Prvi je v tretjem, drugi pa v sedmem razredu. Ker jima treningi nogometa pomenijo vse na svetu in ne mine dan, da se ne bi tudi doma podila za žogo, sva se z možem odločila, da ju bova pri tem vzpodbujala po svojih najboljših močeh – tako finančno kot moralno. Nenazadnje ni nič boljšega kot to, da se otrok raje podi za žogo, raje teče in brca na svežem zraku, kot pa čepi doma pred televizijo ali vse popoldne igra igrice na računalniku.nogometna-oprema Verjemite, da vem, o čem govorim – oba fanta imata nekaj takšnih sošolcev in prepričana sem, da se jim bo to slej kot prej poznalo na zdravju.
Ko je starejši pričel z igranjem se z možem nisva prav nič spoznala, zato sva mu športno opremo kupovala v običajnih športnih trgovinah, ko se je pokazalo, da misli resno, pa sva si rekla, da mora biti gotovo kje tudi kakšna nogometna trgovina (sportnatrgovina.si)– torej trgovina, kjer se posvečajo zgolj nogometu, torej bodo zagotovo tudi najbolje znali svetovati.
Seveda se je to izkazalo za resnično in danes sem zelo vesela, da nisem nikoli ničesar kupovala na slepo, temveč sem se vedno zanesla na nasvete, ki jih je nudila nogometna trgovina. Starejši sin je vratar (bil je edini, ki se ni bal žoge, zato je bila ta pozicija logična – in še danes kaže, da je kot rojen zanjo), mlajši pa želi biti igralec v polju, vendar se zaenkrat trener še ni odločil, da bo otroke razvrstil po nalogah ali pozicijah. Klub sicer za oba nudi klubska oblačila (nakup s prispevkom staršev), za vse drugo pa smo morali poskrbeti sami. Vsako leto je potrebnih kar nekaj parov kopačk, saj se hitro uničijo, pa tudi otroška noga raste, poleg tega pa še ščitniki in marsikaj drugega. Nenazadnje je nogometna trgovina dobro založena tudi z raznimi pripomočki za vadbo, in tako smo tudi za domače brcanje žoge po dvorišču kupili stožce, pa koordinacijsko lestev za urjenje hitrega gibanja nog in podobno. Pa saj veste – ko si otroci enkrat najdejo hobi, idej za to, kaj bi še imeli in kaj bi še kupili, zagotovo nikoli ne zmanjka.
https://www.youtube.com/watch?v=L0qfhVKcHLA

Članki iz iste kategorije: