Ne veste za katero se odločiti? Brez panike!

Tako NordicTrack Commercial 1750, kot tudi NordicTrack Elite 3700 izhajata iz iste „družine“ tekalnih stez, zato imata tudi podobne specifikacije.

NordicTrack-Commercial-1750

Če se v prvi vrti osredotočimo predvsem na podobnosti med njim, nikakor ne smemo mimo naklona. Pri obeh je namreč možnost nastavitve vzpona do 15% in spusta do 3%, kar je pozitivno za vse uporabnike, kateri potrebujejo večji izziv pri sami rekreaciji. Naslednja skupna lastnost je maksimalna hitrost, katero je mogoče nastaviti do 12 mph. Pri treningu lahko vklopite tudi vgrajeno ventilacijo, katera bo poskrbela, da bo tudi vaše pregreto telo, med rekreacijo primerno hlajeno. Marsikomu pri odločanju za nakup veliko pomeni tudi informacija, da sta obe tekalni stezi opremljeni z vgrajenimi zvočniki, nanju pa je mogoče priklopiti tudi različne predvajalnike glasbe – sistem podpira tako iPod, kot tudi ostal medije. Na koncu pa bi želeli omenili še zelo pomembno funkcijo – merilec srčnega utripa, s katero boste med treningom lahko nadzirali svoj srčni utrip.

Verjetno pa vas bolj kot podobnosti, zanimajo tiste razlike, ki ju ločujejo, imamo prav? Manjša razlika je opazna pri zmogljivosti motorja. Model 1750 ima rahlo močnejši motor, vendar pa gre za zelo majhno razliko, katera praktično ni opazna med vadbo. Minimalna razlika je tudi v maksimalni teži uporabnika. V tem primeru model 1750 zdrži maksimalno težo 180 kg, medtem ko model 3700 težo 170 kg. Potem so tu še nekatere opazne razlike na LCD zaslonu. Tu ciljamo predvsem na razliko v osvetlitvi zaslona in barvah. Na tej točki velja omenit še dejstvo, da ima model 1750 že pred nastavljenih 40 programov za treninge, medtem, ko jih im druga zgolj 34.

Za katero se torej odločiti? Za model NordicTrack Commercial 1750 ali NordicTrack Elite 3700? Ne glede na to katero boste izbrali, ne morete zgrešiti! V kolikor pa se boste poglabljali v njune specifikacije, pa le dobre preberite vse zgoraj opisano – zagotovo bo kaj od tega ključno vplivalo na nakup.

Članki iz iste kategorije: