Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 je majhna verižna žaga, ki jo je treba ustrezno vzdrževati. Pazite, da se oprema ne pregreje, če uporabljate eno baterijo za drugo. 20-voltna baterija z močjo 5 AH traja skozi veliko majhnih opravil, vendar je za hitro zamenjavo najbolje, če drugo baterijo polnite med delom. Poleg ustreznega vzdrževanja akumulatorja ne pozabite zapreti pokrovčka na posodi za verižno olje in izprazniti preostalo olja po vsaki uporabi. Majhna verižna žaga je primerna za majhna in sredne velika dela, zato je ne preobremenite.

Izraz »kompaktna« morda ne vzbuja zaupanja v sposobnost orodja, da opravi težko delo, vendar to ne velja za kompaktno akumulatorsko verižno žago DEWALT DCCS620P1. Akumulatorska verižna žaga ima motor brez krtačk in 20-voltno litij-ionsko baterijo. Meč meri le 30cm, toda ko kupujete nekaj kompaktnega, boste dobilo majhno. Njena velikost pa ne pomeni manjše moči. Nekateri uporabniki so lahko brez težav posekali 25-centimetrska drevesa.

Življenjska doba baterije za to motorno žago DEWALT DCCS620P1 je dobra, zato lahko pričakujete, da boste z vsakim polnjenjem dobili nekaj ur dela. Ta verižna žaga je ena izmed najlažjih, tehta nekje okoli 4 kg, kar pomeni, da lahko verižno žago uporabljate z eno roko, če je potrebno. Ker jo poganjajo baterije, potrebujete le malo vzdrževanja. Dodajanje olja za verige je druga stvar. Vendar pa se zdi, da ta verižna žaga porabi kar nekaj olja in pogosto pride do spuščanja, ko je shranjena s polnim rezervoarjem.

Prednosti

  • Gumb za napenjanje brez orodja
  • Lahka
  • 70 rezov na polnjenje
  • Skoraj brez vzdrževanja
  • Zmogljiva za akumulatorsko žago
  • Dolga življenjska doba baterije

Slabosti

  • Porablja veliko olja za verige
  • Oljni madeži
YouTube video

Nasvet

Če iščete manjšo motorno žago, ki vam bo pomagala pri majhnih drevesih, grmovju in še veliko več v vašem dvorišču, je lahko ta akumulatorska žaga idealna za vas.

Če je bila blagovna znamka Makita Lexus, ko se govori o orodjih za dom in električnih orodjih, je DEWALT zagotovo Cadillac. Sprašujete, zakaj? Kot prvo, gre za ameriško znamko. In drugič, izdeluje visoko kakovostne in zanesljive izdelke. DEWALT DCCS620P1 se trdno drži tega mnenja.

Torej, je lahko ta izdelek vaš naslednji nakup?

Članki iz iste kategorije: