Če iščete močan agregat, ki lahko napaja vse naprave v vaši avto prikolici, potem je Predator 2000-W generator idealen nakup. Ta brezhibno oblikovan agregat zagotavlja, da imate dodatno napajanje, tudi če se omrežje zruši. Ne bo se vam treba spopadati s težavami v delovanju klimatske naprave, utripanjem luči itd.

Agregat Predator 2000 je lepo zgrajen in nima nobenih nevarnih in ostrih robov. Rdeča in črna barva je elegantna in dobrega videza. Naprava je opremljena z zaščitno kletko iz jekla.

Ta prenosni agregat je opremljen z rezervoarjem za gorivo, nameščenim na zgornji strani. Dostop do nadzorne plošče je zelo enostaven in vsebuje stikala, posode, opozorilno lučko za olje in vezja. Agregat ima uplinjač in vžigalno svečko, ki sta zelo enostavni za čiščenje. Na agregatu je 5 vtičnic. Agregat ima precej dolg čas delovanja (približno 10 ur), kar je primerljivo z nekaterimi naprednejšimi prenosnimi modeli.

YouTube video

Predator 2000-Watt je precej težak in tehta okoli 58kg, kar je v redu, če ga nameravate trajno namestiti v vašo avtoprikolico. Če nameravate agregat premikati, boste morda potrebovali komplet koles. Vendar pa boste ugotovili, da agregat ni tako težak in teža je precej obvladljiva, ko se na njo navadite.

Edina minus točka tega 2000-vatnega agregata je, da čep za polnjenje olja ni na dostopnem mestu in če želite v napravo naliti olje, morate za to uporabiti lijak z dolgo šobo. Tudi menjava olja je lahko malo okorna, saj morate cel agregat nagniti, da bi olje izteklo. Naprava nima čep za izpust olja, ki bi olajšal vzdrževanje naprave.

 

Članki iz iste kategorije: