Legice oziroma pajkice veljajo za enega od najbolj priljubljenih kosov oblačil za ženske. Tovrstni kos oblačila je narejen iz elastičnih tkanin, ki nam omogočajo veliko udobja pri nošenju.
Oprijete hlačnice optično podaljšajo noge in jih tudi poudarijo. Ženske jih zelo rade kombinirajo s tunikami, bluzami in majčkami. So zelo praktične, nosimo jih lahko povsod.

Za rekreacijo, dnevne aktivnosti in večerne zabave

Ženske, oblečene v legice, lahko srečujemo prav povsod. Nosijo jih pri rekreaciji, dnevnih aktivnostih in tudi za večerne zabave. Vsestransko uporabo omogočajo številne vrste legic, ki se med seboj razlikujejo že na prvi pogled.

Legice

Legice v imitaciji jeansa so ena od najbolj iskanih vrst legic. Po njih posegajo zlasti ženske, ki že tako in tako obožujejo jeans. V poletnih dneh se ljubiteljice legic odločajo za vrsto, ki je nekoliko krajša od klasičnih legic. To so tričetrtinske legice. Nikakor pa nanje ne pozabimo tudi pozimi, ko se temperature nekoliko spustijo. Obstajajo legice, ki so narejene iz toplejših materialov.

Legice z različnimi vzorci

V trgovinah lahko izbiramo med enobarvnimi ter večbarvnimi legicami. Še posebej so mikavne tiste z zelo živahnimi vzorci. Take so zelo dobrodošle na večernih zabavah, ko domišljija oblačenja res ne pozna meja.

YouTube video

Pri tem je najbolje, da ženska obuje čevlje s peto, kar legice naredi še bolj elegantne. Za večerne izhode ženske pogosto posegajo po legicah, ki predstavljajo imitacijo usnja. Ponavadi ima taka vrsta legic na vsaki strani hlačnic tkanino imitacije usnja. Večinoma jih krasijo še žepi, ki se zapirajo z zadrgami v zlati barvi.

Legice so pogosto okrašene še z najrazličnejšimi zadrgami ali pa kombinirane s prosojnimi tkaninami ter umetnim usnjem.

Legice za vadbo

Med številnimi vrstami lahko naletimo na legice, ki so namenjene izključno vadbi, rekreaciji ter drugim podobnim priložnostim. Take legice imajo večinoma povišan pas. Na zunanjih straneh hlačnic imajo pogosto všitek iz delno prosojne tkanine. Narejene so iz zelo elastičnih tkanin. Večinoma so njihovi materiali sestavljeni iz 90 % poliestra ter 10 % elastana. Izbiramo lahko med različnimi velikostmi, vse od XS do XL.

Legice so res vsestransko uporabne še posebej če poleg oblečemo smešne majice. Tako lahko srečamo le redko katero od žensk, ki vsaj za eno priložnost ne bi nosila legic.

Kozmetika Lovely ustvarja privlačen, edinstven in čuten videz kože na vsaki ženski. Več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo.

Članki iz iste kategorije: