Zima prihaja in nekatere ženske je niso prav nič vesele, saj ne vedo, kaj obuti, da jih ne bo zeblo v noge, da jim ne bo drselo ter da bodo v izbrani zimski obutvi še vedno videti dobro in elegantno. Ženski zimski škornji so dobra rešitev za to, saj zadostijo vsem kriterijem – so lepi in udobni ter primerni za nošenje od pozne jeseni do zgodnje spomladi.

Verjemite nam – če si boste izbrale primerne zimske škornje, boste na zimo komaj čakale! Nekatere ženske zato že v zgodnji jeseni obujejo škornje, saj vedno, da v njih izgledajo dobro. Izbirate lahko med različnimi modeli, tako tistimi s peto, ki vas bodo povišali in naredili še posebej elegantne, kot tistimi brez pete.

Kakšna barva je primerna?

Tudi barvna paleta škornjev je lahko zelo raznolika, saj se jih še zdaleč ne dobi le v najbolj vsakdanji črni in rjavi barvi, res pa je, da se največ žensk odloča prav za eno od teh barv, saj so tako ženski zimski škornji univerzalno primerni za kombiniranje z različnimi oblačili in jih lahko nosijo za vse priložnosti.

Večno pravilo modnega oblačenja uči, da mora imeti ženska v omari vsaj ene rjave in ene črne zimske škornje, saj bo tako preskrbljena za vse kombinacije in nikoli ne bo imela težave s tem, kaj obuti. A glede na to, da so danes škornji precej poceni, vam priporočamo, da poleg barv razmišljate še o modelih – privoščite si vsaj ene visoke in vsaj ene nižje škornje, prav tako pa poleg tistih škornjev brez pete, ki jih boste nosile vsak dan, v vaši omari ne smejo manjkati tudi vsaj eni elegantni škornji s peto.

Slednji naj bodo bolj elegantni, saj jih boste nosili za bolj posebne priložnosti, za vsak dan pa si lahko omislite tudi bolj športno-elegantno različico ter tako poskrbite, da vaši ženski zimski škornji ne bodo samo lepi, ampak tudi nadvse udobni.

K udobnih zimskih škornjim spada tudi lepa in elegantna ročna ženska ura. Preberite si več v naslednjem članku …

Članki iz iste kategorije: