Ženski slog ni popoln brez stilskih dodatkov, saj posamezni modni dodatki, ki se med seboj dopolnjujejo, ustvarjajo edinstveno podobo in unikaten videz, ki izstopa. Med modne dodatke štejemo nakit, torbe, sončna očala, pokrivala in celo vrsto drugih izdelkov. Vendar, če želite ustvariti resnično nepozaben videz, so razkošne in trendovske ženske ure prava izbira, saj v različnih barvah in materialih dopolnjujejo celoten slog oblačenja. 

Ženske ročne ure se od moških ur razlikujejo v oblikah, barvah in vzorcih, saj so posebej zasnovane za delikaten in ženstven okus. Prav zato ti zapestni modni dodatki prihajajo v bolj nežnih barvnih odtenkih, cvetličnih vzorcih ter inovativnih napisih in slikah znotraj ohišja na številčnici. Od moških ur se ti stilski dodatki razlikujejo tudi v tem, da so paščki tanjši in lahkotnejši, pri čemer je tudi velikost ohišja manjša. Poleg tega pa se ženske tudi raje odločajo za nakup klasičnih in minimalističnih analognih ur, v primerjavi z moškimi, ki so bolj naklonjeni digitalnemu prikazovanju časa. 

Modni dodatki na zapestju za poudarjanje osebnega sloga 

Pred nakupom ženske ure se je smiselno vprašati o želenem slogu modnega ročnega dodatka, zato da bi lahko kar najbolje dopolnjeval osebni stil. Pri tem lahko izbirate med klasičnimi urami, modnimi in trendovskimi dodatki za vsakodnevno nošenje ter elegantno športnimi napravami za prikazovanje časa. Slednje bodo odlično dopolnjevale vaš aktivni življenjski slog. 

Osebni ženstveni slog lahko poudarite tudi z ročnimi urami, ki prihajajo v različnih oblikah ohišij, kot je okrogla, kvadratna in ovalna oblika. Za uspešno stilsko dopolnjevanje je mogoče izbirati tudi med različnimi barvami, materiali in velikostmi pasov za zapenjanje ter med različnimi barvami in materiali ohišij. Pri tem je ploskev znotraj ohišja s številčnico lahko obarvana v različne barve ali pa sestoji iz zanimivih motivacijskih napisov, slik in simbolov. 

Ročni stilski dodatki v različnih materialih urnih ohišij 

Videz modnega dodatka za prikazovanje časa je zelo pomemben, pri tem pa so v središču pozornosti tudi materiali, uporabljeni za izdelavo ohišja in pasov. 

  • Zlato: po zlatih urah je še vedno veliko povpraševanja, pri čemer lahko izbirate med različnimi odtenki zlata, kot je klasično rumeno zlato, rožnato zlato in belo zlato. 
  • Platina se pogosto uporablja v kombinaciji z enim od zlatih odtenkov, zato da bi lahko ustvarili osupljiv dvobarvni učinek. 
  • Nerjaveče jeklo daje modnemu dodatku bolj robusten videz, pri tem pa je tudi hipoalergensko. 
  • Keramika se vedno bolj uporablja pri izdelavi trendovskih in sodobnih ročnih ur, saj je praktična za nošenje na zapestju in hkrati daje spektakularen videz. 
YouTube video

Modne ženske ure so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini za prodajo ročnih ur in zapestnic na naslovu https://rocneure.si/, kjer lahko izbirate tudi med različnimi materiali paščkov, kot so usnjeni, silikonski in kovinski pasovi ter pasovi iz blaga. 

Članki iz iste kategorije: