Če uporabljate mobilne aparate vrhunskih proizvajalcev, kot je na primer Apple, lahko rečete, da ste s takimi napravami izjemno zadovoljni. Kljub temu da so kakovostne naprave izjemno trpežne, pa se ob padcu ali drugih podobnih situacijah prav tako lahko poškodujejo. Kakovostni ovitki so pri tem najboljša rešitev. 

Ovitki za telefon Apple so najpogosteje narejeni iz dveh plasti, in sicer iz mehkejše notranje ter iz tršega okvirja. Notranja plast absorbira silo pri padcu, okvir pa napravo varuje pred praskami in drugimi udarci.

Ovitek VRS Design za iPhone X/XS 

Ovitki za telefon Apple se lahko kupijo v številnih specializiranih trgovinah. Vsekakor pa jih lahko naročite tudi v spletnih trgovina podjetij, ki svoje izdelke prodajajo tudi na sodoben način. 

Ovitki za telefon Apple so narejeni iz dveh plasti
Ovitki za telefon Apple “Pathfinder” za iPhone X / XS

Ena od najbolje obiskanih spletnih trgovin priznanega podjetja vam po dostopni ceni ponuja številne ovitke za Apple telefone. Med bolj priljubljenimi je na primer ovitek VRS Design za iPhone X/XS. 

Ovitek za telefon VRS Design je označen kot premium ovitek z videzom brušene kovine. Je odraz velikega prizadevanja k izpopolnjevanju in izjemni funkcionalnosti. Ovitek je tako kot drugi številni ovitki za telefon Apple sestavljen iz dveh plasti. 

Preberite si še naslednji članek: Kamera za športne dogodivščine

Športna ali akcijska kamera ti omogoča snemanje in fotografiranje športnih aktivnosti – na ta način lahko za vedno ujameš najbolj zanimive športne izkušnje ter jih deliš z drugimi.

Kljub temu da ima tovrstni ovitek kovinski  izgled, pa to nikakor ne oslabi signala. Zagotavlja vam vrhunski in lep izgled vašega telefona. Ovitki za telefon Apple so znani po tem, da objamejo telefon z vseh strani in vam tako ponudijo odlično zaščito. Rob se namreč dviga nekaj milimetrov nas zaslon. S tem ga na najbolj učinkovit način ščiti pred praskami, ko telefon odlagate na ravno površino. 

Bogata ponudba ovitkov za Apple telefon 

Pri izbiri ovitkov za telefon Apple boste lahko izbirali ne samo med številnimi tipi in modeli, temveč tudi med zelo široko paleto najrazličnejših barv. Najbolje bo, da si celotno spletno ponudbo ovitkov za telefon Apple ogledate kar v spletni trgovini, kjer boste lahko nakupovali še ovitke za druge priljubljene blagovne znamke ter še vrsto drugih uporabnih izdelkov, ki jih je dobro imeti pri roki.

YouTube video

Cene izdelkov so dostopne, še posebej pa v času akcijskih ponudb, ki jih v spletnih trgovinah na splošno ne manjka. V takem primeru se vam nakup še posebej izplača. 

Članki iz iste kategorije: