Pranje športnih oblačil

Športna oblačila pri vzdrževanju vzamejo nekoliko več časa kot običajna. Pri pranju se izognite mehčalcem za perilo, saj je ta eden od največjih sovražnikov oblačil za šport. Z mehčalcem namreč ustvarjate svojevrstno oviro in smradu ne odstranjujete. Obenem prav zaradi mehčalca športna oblačila izgubljajo na elastičnosti.

Pri pranju športnih oblačil prav tako ne uporabljate preveč pralnega praška. Priporočamo, da uporabite samo polovico običajne količine. Špornih oblačil po vadbi nikoli ne pustite ležati na tleh, četudi ste v stiski s časom. Zaradi velike vlage se bakterije hitreje razvijajo, vonj je samo še bolj nadležen in moteč. Če jih ne zmorete oprati takoj, je najbolje, da jih vsaj posušite. Če boste športna oblačila torej prali kasneje, jih v vmesnem času lahko daste v vrečko in zamrzovalnik. To je namreč še eden od izjemno koristnih trikov. Preizkusite.

YouTube video

Promocijski tekstil sporoča vaš poslovni uspeh

Ste do sedaj že kdaj obdarovali svoje poslovne partnerje, stranke, zaposlene ali kogar koli, ki se je zanimal za vaše delo v podjetju? Vsi dobri poslovneži omenjene osebe obdarujejo vsaj enkrat na leto. S promocijskimi oziroma poslovnimi darili želijo sporočiti, da so hvaležni za sodelovanje in tudi za doprinos k uspehu. Darila pa so lahko najrazličnejših vrst. Še zlasti dobro se obnese promocijski tekstil.

Izbira promocijskega tekstila
Pri izbiri promocijskega tekstila se boste najverjetneje najprej soočili s težavo, kateri kos oblačila sploh izbrati.

Promocijski tekstil predstavlja velik nabor najrazličnejših kosov oblačil. Še posebej popularne so promocijske majice, hlače in jakne. Ljudje pa se nič manj ne razveselijo niti manjših kosov, kot so rokavice, kape in nogavice. Najpomembneje je, da je tekstil za promocijo vašega podjetja izdelan iz dobrih materialov. Tudi na takšen način sporočate svoj poslovni uspeh.

Članki iz iste kategorije: