Mnenje – Eccotemp L5

Uradno tržen kot prenosni grelnik vode Eccotemp L5 in zunanji tuš, že samo ime pove, čemu je ta naprava namenjena. To je majhen grelnik vode, vendar ga je mogoče po potrebi enostavno preoblikovati v zunanji tuš. Dobra stvar je, da je naprava prenosna. Celotna naprava meri le 36 x 30 x 11,4 cm in tehta le 5 kg.

Paket vključuje skoraj vse, kar je potrebno za pripravo enote, ko jo spravite iz škatle. Kratek pregled izdelka je podan v naslednjih odlomkih.

Glavne prednosti

Prenosen

V hiši je treba namestiti konvencionalni tip grelnika vrez rezervoarja in skoraj nemogoče je premakniti napravo na drugo mesto brez težav. Eccotemp L5 prinaša nov način uporabe grelnika vode s prenosno funkcijo. Naprava tehta le manj kot 5 kilogramov, zato jo lahko vzamete skoraj povsod. Celotna dimenzija je tudi relativno manjša v primerjavi z drugimi grelniki. Lahko ga preprosto namestite, odstranite in znova namestite, kadarkoli želite.

Enostaven za uporabo

Poleg prenosne funkcije, je grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5 zelo enostaven za namestitev in uporabo. Napravo morate priključiti na standardno cev in rezervoar za tekoči propan. Vendar pa paket že vključuje adapter, regulator plina in komplet šob. Ko pritrdite šobo za prho, voda priteče skoraj takoj.

YouTube video

Poleg tega lahko nastavite način pršenja ali pretok vode. Naprava lahko dovaja vodo najmanj 1,9 LPM (liter na minuto) in največ 5 LPM. Prav tako je opremljena s funkcijo samodejnega izklopa, ki bo aparat izklopila po 20 minutah uporabe.

Pogon na baterije

Grelne komponente prenosnega grelnika vode Eccotemp L5 so na baterije. Plamen se prižge z dvema D-baterijama, zato ga ni treba priključiti na električno vtičnico.

Za popoln izkoristek, naprava zahteva tlak vode pri najnižji vrednosti 20 PSI in največ 100 PSI. Napravo lahko nastavite tudi za segrevanje vode v razponu od 27 do 65 stopinj Celzija.

Mnenja kupcev

Na podlagi mnenj kupcev je spodaj navedene prednosti in pomanjkljivosti prenosnega grelnika vode Eccotemp L5.

Prednosti

Naprava je zelo preprosto namestiti. Pravzaprav so skoraj vsi potrebni dodatki že vključeni v paket, vključno z regulatorjem plina, kompletom šob za tuš, adapterjem za cevi, ščitnikom za prezračevalno odprtino in navodili.

Članki iz iste kategorije: