Si aktivni kadilec, odvisen od cigarete, ali si žrtev pasivnega kajenja? Ne glede na to, ali spadaš v prvo, drugo ali obe skupini, je tvoje zdravje resno ogroženo. Poleg tega, da lahko zboliš, je tudi tvoj proračun resno ogrožen. Odvisnost od nikotina je lahko smrtna tako zate kot za tvoje bližnje.

Porumeneli prsti in zobje, neznosen zadah, staranje kože, las in nohtov – vse to so posledice uživanja tobaka. Kadilska pljuča so plodna tla za maligne bolezni in kronične obstruktivne pljučne bolezni. Kašelj, stalen občutek, da je nekaj potrebno izkašljati, kratka sapa in glavoboli so stvari, s čimer se srečuje skoraj vsak kadilec. Simptomi kajenja so slabost, omotica, nespečnost, suha usta.

Zaradi posledic kajenja v Evropi vsako leto umre med 300.000 in 400.000 ljudi. Svet predčasno zapusti več kot 5 milijonov kadilcev. Kajenje povzroča 60% malignih obolenj pri aktivnih in pasivnih kadilcih.

Nenehno uživanje nikotina lahko povzroči:

  • Raka ustne votline, glasilk, požiralnika
  • Raka pljuč, želodca, ledvic
  • Raka mehurja in materničnega vratu
  • Srčne bolezni
  • Levkemijo

To so samo nekatere posledice kajenja. Nikotin, katran in ogljikov monoksid, ki so osnovne sestavine cigarete, lahko povzročijo tudi druge škodljive učinke.

Na srečo so strokovnjaki, ki že vrsto let delajo v laboratoriju, odkrili prvo naravno in učinkovito sredstvo proti kajenju. Odkar se je pojavilo na spletnem tržišču, je osvojilo že na milijone kadilcev. Veliko kadilcev, ki so zdaj že nekadilci, je na forumih spregovorilo o tem, kako so opustili kajenje brez abstinenčne krize!

Nil Smoke magneti – dokazano učinkoviti pri odpravljanju odvisnosti od kajenja

Močna kombinacija v obliki dveh pozlačenih biomagnetov deluje povsem naravno. Ti neškodljivi magneti temeljijo na akupresuri. Akupresura je japonska in kitajska starodavna in tradicionalna veščina. Uporablja se za naravno zdravljenje različnih bolezni in zasvojenosti. Nil Smoke magneti delujejo tako, da spodbujajo akupresurno točko na sprednji strani ušesa. S stimuliranjem te točke se v telesu proizvaja endorfin, ki pri kadilcih ubije zasvojenost od nikotina.

Prvi rezultati so vidni že po 7 dneh uporabe magneta. Najpomembnejša stvar pa je, da se želja po cigareti ne bo nikoli več vrnila.

Zahvaljujoč temu revolucionarnemu izumu ne boš le prenehal kaditi, ampak se boš izognil tudi krizi, ki nastopi zaradi opustitve kajenja. Znana je kot abstinenčna kriza. Drugi izdelki ne delujejo tako. Ta kriza je pogosto glavna ovira, da oseba ne opusti kajenja in se reši, dokler še ni prepozno.

Nil Smoke magneti so naravni način preprečevanja različnih nevarnih bolezni. Prav tako zmanjšajo tveganje za nastanek pljučnega raka, in sicer za 67%! Tvoja čutila za okus in vonj se bosta izostrila. Odpravil boš zasvojenost in kadilski zadah. Poleg tega boš prihranil do 1000 evrov na leto.

Terapija s temi magneti na splošno zmanjša tveganje za bolezni dihal. Tvoje telo ne bo več predstavljalo plodna tla za maligne bolezni, možgansko in srčno kap. Magneti Nil Smoke bodo tvoje življenje začeli spreminjati pri koreninah. To bo vplivalo na izboljšanje celotnega zdravja:

  • izboljšanje krvnega obtoka
  • krepitev imunskega sistema, koncentracija
  • sproščanje mišic in živčnega sistema
  • odprava stresa, migren, nespečnosti
  • ublažitev simptomov artritisa in multiple skleroze


 

 

Članki iz iste kategorije: