Verjetno smo se vsi že kdaj znašli v situaciji, ko nam je smrčanje preprečilo dober spanec. Lahko, da težave nismo imeli mi, ampak naš partner ali družinski član. Kot posledica se nismo dobro spočili in smo bili naslednje jutri utrujeni. Dejstvo je, da ima veliko ljudi po svetu težave s spanjem ravno zaradi težav s smrčanjem. Tako obstaja veliko rešitev ena izmed katerih je clip proti smrčanju. Ta majhen pripomoček nam bo pomagal, da se bomo znebili smrčanja za vedno. Lahko pomaga tudi našim najdražjim, če se zaradi njih ne moremo dobro naspati.

Investicija za dobro spanje

Na trgu je veliko produktov, ki izboljšajo spanec, vendar je le malo tako učinkovitih, kot je clip proti smrčanju. Veliko kliničnih raziskav potrjuje, da je to en izmed najboljših in preprostih načinov, kako si pomagati, če ne moremo zaspati.

 

Poleg tega, da se bomo dobro naspali ponoči ima uporaba tega preprostega pripomočka tudi druge blagodejne učinke na naše zdravje, kot so:

  • izboljša pretočnost nosnega kanala

Z uporabo clipa bomo sprostili del nosne votline, ki je najbolj pogost za nočno smrčanje. Tako bomo lažje dihali in se znebili nepotrebnega stresa.

  • zajamemo več zraka

Ker smo sprostili nosno votlino bomo lahko bolj globoko dihali in posledično lažje spali. Naše telo bo dobilo dovolj kisika, da se bomo lahko dobro spočilii, kar bo blagodejno vplivalo na naše zdravje.

  • odpremo pot našim dihalom

Naše telo se mora med spanjem povsem sprostiti in enako velja za naša dihala. Zjutraj se bomo zbudili s polno energije, če se bo naše telo ponoči popolnoma sprostilo.

Razlogi za slabo spanje

Stres se akumulira čez dan v našem telesu in lahko med spanjem povzroči smrčanje. Če bomo uporabili clip proti smrčanju se bo sprostil pritisk, ki se je nabiral čez dan v našem dihalnem sistemu. To se zgodi zaradi hipoksije (premalo kisika za naše telo) in je tudi razlog zakaj smrčimo ponoči.

YouTube video

Z uporabo clipa proti smrčanju bomo spremenili navade našega dihalnega sistema. Obenem bomo tudi zmanjšali možnost infekcij, ki se lahko pojavijo, če poiščemo in pozdravimo vzrokov smrčanja.

Znaki izgorelosti na delovnem mestu. Izgorelost je bila sprva opisana v povezavi s poklici, kjer zaposleni dela z ljudmi, kasneje pa tudi v povezavi z ostalimi poklici in tudi ostalimi področji posameznikovega življenja. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: