Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je še ena visoko ocenjena straniščna školjka Toto. Za domačo uporabo je ta izdelek idealen s številnimi uporabniku prijaznimi funkcijami, ki zagotavljajo čistočo in zmogljivost. Med raziskovanjem podobnih izdelkov, ki jih ta proizvajalec uporablja za primerjavo, je to očitno ena izmed bolj priljubljenih izbir za uporabnike. To je mogoče razložiti z mnogimi razlogi, nenazadnje z vsemi svojimi funkcionalnostmi, splakovanjem in obliko.

V naših mnenjih vedno iščemo prednosti in slabosti, da bi dali bolj temeljit pregled zmogljivosti stranišč. Spodaj so navedene naše ugotovitve.

Dobre stvari

Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je model, ki igra svojo vlogo pri varčevanju z vodo. Ima certifikat WaterSense in bo porabil le pet litrov na splakovanje. To je malo, če ga primerjate z nekaterimi starejšimi modeli. Če imajo ljudje podobne izdelke nameščene v svojih domovih, bodo vsakoletni prihranki kar visoki.

Model Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II se uvršča na naš seznam najboljših školjk, ki se osredotoči na splošno zmogljivost. To je lahko od vrednosti za denar, do udobja uporabnikov, moči splakovanja in oblike. Da bi ugotovili, zakaj je pristal na tem seznamu, ga boste morali prebrati.

Proizvajalec navaja univerzalno višino, ki mora biti na vrhu vašega nakupovalnega seznama. Konec koncev, kdo si želi počutiti neprijetno v kopalnici? Jaz zagotovo ne, zato je dobra višina za sedenje vedno dobrodošla.

YouTube video

Sistem splakovanja je dvojni ciklonski sistem, ki je zelo učinkovit pri čiščenju posode in odstranjevanju odpadkov. Če iščete nekaj, kar ima boljše možnosti pri čiščenju in zagotavljanje površin brez bakterij, bo to skupaj z glazuro SanaGloss odlično opravilo nalogo. To tudi pomeni, da je školjka pogosto tiho med delovanjem. Odlična novica za obiske kopalnic pozno ponoči.

Za dodatno udobje ima Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II podolgovato posodo, ki med sedenjem daje veliko prostora za noge. Če ste kdaj sedeli na kvadratni ali veliki okrogli skledi, boste cenili, da lahko majhne spremembe v zasnovi, kot je ta, spremenijo vse.

Nekateri ljudje so v svojih mnenjih navedli, da se deli pri transportu pokvarijo, včasih pa pride do težav s poškodovanim ventilom. Ta vprašanja so enostavno rešljiva in večina priznava, da jim je v času garancijskega roka služba za stranke pomagala po najboljših močeh. Zagotovo nimate ničesar izgubiti, če ponudite tej školjki priložnost ali če želiš sedeti malo višje na svojem »prestolu«.

Članki iz iste kategorije: