Vodič za nakupovanje kegeratorja in pogosta vprašanja

Ste si kdaj želeli vedeti, kaj naredi kegerator najboljši? Po podrobni analizi (veliko petkovih noči), smo razlago razdelili na štiri preproste korake. Pripnite se in poslušajte.

Število pip – Veste, kaj sesa? Cevi. Vesta, kaj sesa še bolj? Cevi na kegeratorju. To je kot obvezna zabava ali kaj drugega, kar si lahko zamislite. Plešite in se vrnite do pipe – odvisno od velikosti zabave, boste potrebovali več kot le eno pipo.

Velikost sodčka – Nobena dva sodčka nista izdelana enako. No, večina jih je, toda to je še ena stvar, kjer se zdi, da je potrebno razmisliti o velikosti zabave. Poskrbeti morate, da bo lahko hranil enako velik sodček, ki ste ga vajeni kupovati.

Spojke – Če nimate tega, nimate piva. Spojka je ključ do ključavnice in v sobi za to ključavnico je pivo. Našli boste kup različnih stilov, nekaj nemških, ki ne ustrezajo sodom, ki ste jih vajeni kupovati. Najprej morate ugotoviti, kakšno vrsta spojke bo delovala, preden se boste odločili za nakup.

Velikost kegeratorja – Nalaganje in dvigovanje s prikolice? Velikost je pomembna, še posebej tukaj. Če ste sami (žal nam je, prijatelj), boste želeli lahek model kot je npr. Versonel VSL155TDSS , saj si tako ne boste poškodovali hrbta. Če imate prijatelja, ki vam bo pomagal vsakič, se odločite za malo več luksuza (v devetih primerih od desetih, težji modeli kegeratorjev pomenijo tudi večjo kakovost).

YouTube video

Ali lahko uporabim kegerator s pipo v domačem baru?

Absolutno. Če nameravate uporabiti navaden bar (običajno po meri ali posamezne dele, kupljene na Amazonu, itd.) morate vedeti, da je na splošno uporaben le devetdeset dni po odprtju. Vaša spojka plus tlak odpravi oksidacijo, tako pivo ostane sveže dlje časa. Po dolgem času ga boste želeli izklopiti. Če vsako nedeljo preživljate s fanti (prednosti velikega zaslona) ali po službi vsak večer spijete en kozarček, bo vse v redu.

Točenje popolnega kozarca

Peneče kozarce ohlajenega piva vidimo večinoma v filmih. Razen če ste natakar ali producent za hrano (vtipkajte v Google, tudi to obstaja), se boste mučili, da skupaj spravite popoln kozarec. Tukaj vstopijo kegeratorji. Obstaja eno preprosto pravilo, ki ga morate upoštevati, in v najkrajšem času boste dobili nebeško peno.

Članki iz iste kategorije: