Vsak dodatek in oprema v novi hiši je še kako pomembna in če je hiša nova, smo ljudje seveda še toliko bolj natančni pri izbiri vseh dodatkov in barv, saj bo to naš dom še dolgo časa in se seveda želimo počutiti v njem kar se da le najbolje. Tudi keramične ploščice so še kako pomembne, saj je tolikšna izbira, da se je resnično težko odločiti. Ampak brez skrbi, vse se da, če se hoče. V trgovinah najdete keramične ploščice vseh barv in dimenzij in tako se bo zagotovo našlo tudi kaj še za tako zahtevne stranke.

Kakšna so cene za keramične ploščice

Pri vseh stvareh so si cene različne in prav tako velja to tudi za keramične ploščice, ampak naj vas potolažim, da tudi za malo denarja lahko dobite pravo kvaliteto in lepoto. Če bi se odločili za keramične ploščice Luxor SR, ki so nadvse čudovita in sijajna stenska keramika od vrhunskega španskega proizvajalca, bi morali za njih odšteti slabih 25,56 EUR, kar pa vsekakor ni veliko. Te keramične ploščice so različnih barv, in sicer lahko izbirate med črno, rumeno, rjavo ter sivo barvo. Če vam te ploščice ne ustrezajo, je izbira še veliko večja, kjer pa se cene gibljejo od 16 pa do 25 EUR.

YouTube video

Cene so si, kot sem omenila, različne, ampak zagotovo tudi, če je problem v denarju boste za pravo ceno našli nekaj v kar se boste zaljubili, vaši gostje pa vam bodo te keramične ploščice iz srca zavidali. Le v vednost zelo zanimive so tudi dekorativne ploščice, kjer se cena giblje okoli 23 EUR in ravno njihove žive barve, še kako poživijo prostor, primerne pa so tako za kopalnico, kot tudi za kuhinjo, oziroma za vse zunanje in notranje površine. Da pa se boste sami prepričali o cenah in kakovostih, vam svetujem obisk salona, kjer vam bodo pravi ljudje znali pravilno svetovati predvsem pa vas bodo znali navdušiti.

Preberite si tudi kako opremiti druge prostore v stanovanju ali hiši ter kako vaš dnevni prostor lahko poživijo dnevni regali pa tudi kako modne rute poživijo vaš vsakdan, na delovnem mestu, na sprehodu ali med nakupovanjem.

Članki iz iste kategorije: