Kako premagati težave, ki nas tarejo? Ena od možnosti je obisk terapevta in pogovor z njim, ki nam bo po eni strani v uteho tako, kot bi nam bil pogovor s prijateljem, po drugi strani pa terapevt z nami ne bo le čustvoval, ampak nas bo usmeril naprej. Pri tem je pomembno, da najdete terapevta čim bližje svojemu domu, saj ga boste tako lažje obiskovali in vam to ne bo jemalo preveč časa. Če ste na primer doma iz Maribora, vpišite psihoterapija Maribor v vaš spletni iskalnik in si oglejte zadetke. Lahko pa se odločite tudi za drugo rešitev: virtualni pogovor. Več o njem pa v nadaljevanju!

Zdravljenje preko pogovora z več ljudmi hkrati

Kako najhitreje do psihoterapije?

Če boste v iskalnik vpisali termin psihoterapija Maribor, boste našli različne možnosti za obiskovanje psihoterapije v Mariboru. Na tak način lahko najdete množico psihoterapevtov, nato pa morate med njimi iskati pravega. Glede na to, da vam iskalnik Google ob iskanju ključnih besed psihoterapija Maribor ponudi nekaj deset tisoč zadetkov, odločitev o tem, katerega med vsemi psihoterapevti izbrati, nikakor ni lahka. Kadar je človek v stiski, pa pomoč potrebuje čim prej: najbolje takoj.

YouTube video

Prav zato se je skupina psihoterapevtov odločila, da ponudi online obliko svetovanje oziroma online psihoterapijo, kjer vaša lokacija ni pomembna. Na njihovi spletni strani mojpsihoterapevt.si si lahko ogledate seznam več terapevtov, ki so specializirani za različna področja delovanja. Med njimi si izberite svojega in se naročite na terapijo, ki se lahko začne že naslednji dan – odvisno od vašega časa, potreb in težav, ki vas mučijo. To je gotovo najhitrejša pot do psihoterapevta.

Kako poteka online psihoterapija?

  1. Zaupajte nam svojo težavo in nam na kratko opišite, kaj vas muči!
  2. Najkasneje v roku 24 ur boste prejeli odgovor o tem, kdaj se lahko začne prva terapija.
  3. Online psihoterapija poteka tako kot običajna psihoterapija, le da pogovor ne poteka v živo, ampak online: s pomočjo mikrofona, kamere in slušalk oziroma zvočnikov.

Če nimate veliko časa, je to gotovo odlična rešitev za vas, saj boste v najkrajšem možnem času lahko začeli s terapijo! vsekakor pa nikakor ne čakajte na to, da boste začeli svoje težave reševati šele takrat, ko boste imeli na voljo več časa. Med tem lahko vaše težavice postanejo velike težave! Ne glede na to, ali ste iz Maribora, Ljubljane, Celja ali morda trenutno živite celo v tujini, lahko s pomočjo online pogovora s terapevtom zagotovo rešite prav vse težave, ki vas morda mučijo!

Članki iz iste kategorije: