Imate težave s stopali in urejanjem nohtov in bi želeli, da vam pri tem nekdo pomaga? Salon Beaute – pedikura Maribor vam pomaga do mehkih, gladkih in nežnih stopal ter lepo urejenih ter zdravih nohtov, ki jih boste brez težav pokazali tudi v poletni obutvi.Beaute – pedikura Maribor

Zakaj pedikura?

Stopala so običajno precej zapostavljen del telesa in marsikdo, ki svoj obraz in telo redno neguje, na stopala pozabi. Prav pa bi bilo, da jim namenimo več pozornosti, kajti ko se zaradi stalnega nošenja obutve, v kateri se noge potijo, pojavijo težave – pogosto tudi zaradi neprimerne obutve in glivic, je potrebno v zdravljenje vložiti veliko dela in truda. Najbolj pomembno je, da stopala ves čas negujemo s primernimi kremami,ki kožo ohranjajo voljno in mehko ter preprečujejo razpokano ter trdo kožo, hkrati pa moramo skrbeti, da se stopala »zračijo« in niso ves čas vlažna od znoja. Pri negi pa nam lahko pomaga tudi pedikura.
Salon Beaute – pedikura Maribor skrbi za redno nego stopal in nohtov, prav tako pa se z njimi spopadejo tudi z resnejšimi težavami, na primer z otiščanci oziroma kurjimi očesi, vraščenimi in zadebeljenimi nohti ter nego ob sladkorni bolezni, ki zahteva še več pozornosti. Pri tem vedno sledijo tudi navodilom vašega zdravnika, če je ta podal posebna navodila za nego.
V salonu Beaute – pedikura Maribor pa poskrbijo tudi za »lepotno obdelavo«, kar pomeni, da vam pri njih tudi naličijo nohte, tako s klasičnim lakom kot z gelom, ki je bolj obstojen, prav tako pa so na nohtih možni okraski, na primer bleščice in poslikave, ki so v času odprtih čevljev še kako zaželeni.

Beaute pedikura Maribor pomaga tudi pri težavah z glivicami

Glivice na stopalih in nohtih so pogosta težava, ki se pojavlja tako pri mlajših kot pri starejših in ne glede na spol. Če opazite spremembo na koži in nohtih, je najbolje, da se pri njih oglasite čim prej, dokler glivice še niso razširjene in jih je mogoče odpraviti brez zdravil, kadar je stanje že resnejše, pa bo seveda potrebno obiskati zdravnika. Beaute pedikura Maribor vam lahko pomaga pri odpravljanju glivic s profesionalnimi sredstvi brez recepta, kadar je nujno antimikotično zdravljenje v oralnem smislu ali pride celo do izgube nohtov, pa delo prepustijo zdravstvu.

Nasveti za lepa stopala

YouTube video

Kozmetični studio Beaute pedikura Maribor pa ne poskrbi zgolj za urejenost in nego, temveč vam tudi svetuje, kako skrbeti za svoje nohte in stopala doma, tako poleti kot pozimi, kako si pomagati pri težavah z obutvijo ter kdaj neprimerne čevlje zavreči.

Članki iz iste kategorije: