Slovenija se gotovo ne more pohvaliti z veliko blagovnimi znamkami, ki so domače, hkrati pa veljajo za najbolj kakovostne. Kadar imamo na voljo slovenske in tuje proizvode, se Slovenci pogosto odločimo za tuje, saj jim bolj zaupamo in menimo, da so boljše kvalitete. Vendar to ne velja vedno. Varilni aparati Varstroj so naš izdelek, veljajo pa za vrhunske. In ne ne, da so pogosto prva izbira tistih, ki se udejanjajo v kovinarski industriji ter obrti pri nas, temveč so cenjeni in zaželeni tudi v tujini. Gre torej za odlično blagovno znamko, ki je slovenska, poleg tega pa še iz najbolj depriviligiranega dela naše države – podjetje se namreč nahaja v Lendavi.

Proizvodi Varstroj

Varilni aparati Varstroj niso edino, kar proizvaja podjetje, saj to ponuja celo paleto strojev in orodij za kovinarsko oziroma ključavničarsko obrt in industrijo. So namreč del korporacije Daihen, ki pokriva področje varjenja in rezanja kovin tako v ročni kot v avtomatizirani obliki, torej s pomočjo robotov.

YouTube video

Varilni aparati Varstroj omogočajo različne tehnike varjenja, ki se uporabljajo v različne namene in katerih rezultat so različni vari. Ne glede na to, ali se ukvarjate z MIG/MAG varjenjem, TIG varjenjem ali z varjenjem z oplaščeno elektrodo, so varilni aparati Varstroj odlična izbira. Ponujajo vam aparate, primerne tako za manjša dela kot pravo profesionalno uporabo, varilne inverterje in gorilnike.

Varilni aparati Varstroj se izkažejo na terenu

Danes se v vseh panogah pojavljata avtomatizacija in robotizacija. Tudi robotsko varjenje je postalo nekaj povsem običajnega. Gotovo ima kar nekaj plusov: v krajšem času je mogoče poskrbeti za varjenje večjega števila izdelkov, vari pa so vedno narejeni po enakem zaporedju in enako kakovostno. Vendar brez ročnega varjenja gotovo ne gre. V proizvodni hali se lahko s pomočjo robotov pogosto izdelajo končni izdelki, kadar gre za zapletene konstrukcije, pa je te potrebno dokončati na terenu. Varilni aparati Varstroj so priljubljeni zlasti med varilci na terenu, saj veljajo za kakovostne in zanesljive. Kadar cel dan na terenu sestavljaš in variš ogromno konstrukcijo, ko je delo že tako fizično težko in običajno tudi nevarno, si namreč kot strokovnjak za varjenje ne želiš imeti slabe opreme. Želiš si najboljše orodje, ki je na voljo – in varilni aparati Varstroj so prav to.

Članki iz iste kategorije: