Z 122-centimetrsko rezalno glavo boste dobili odlične izkušnje pri košnji, medtem pa se boste počutili udobno. Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro vam bo pomagala ohraniti nebolečo in udobno izkušnjo košnje zaradi tempomata in majhnosti kosilnice. Opremljena je široko paleto dodatkov in opreme za mulčenje za učinkovito gnojenje trate.

Visoka rezalna glava

Širina rezalne glave se šteje za bistveno. vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro ima rezalno glavo, ki meri 122 centimetrov; na blatniku so nameščena tudi električna rezila, ki omogočajo boljše in zanesljivejše rezanje.

YouTube video

Sezonski dodatki

Najpomembnejša značilnost kosilnice Husqvarna YTH24V48 so najverjetneje sezonski dodatki. Uporabite jih lahko za veliko stvari za urejanje okolice hiše. Dodate lahko snežno rezilo, trosilnik, grablje za mah in prikolico, z vsemi temi napravami pa boste lahko skrbeli za vaše delovno površino ne glede na to, katera sezona potrka na vaša rata.

Zmogljivost

Mehanizem kosilnice je zelo dober. Deluje lahko na vseh terenih. Ne skrbite, če je vaša trava groba. Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro ima odličen oprijem, kar je odločilno na težjih predelih. Druga odlična značilnost te kosilnice je centriran sedež na nižji gravitacijski točki. Tako boste varni, ko kosite na strmejšem pobočju kot običajno.

S pedali krmiljen menjalnik

Delo s kosilnico je izjemno tekoče zaradi hidrostatičnega menjalnika, ki ga krmilimo s pedali. Tako dobite enakomerne hitrosti tako naprej kot nazaj. Nad kosilnico imate nadzor, zato vam kosilnica ne bo poskakovala.

Enostavne kontrole in enostavna uporaba

Krmiljenje kosilnice je preprosto. Navigacijski volan je miren tudi po daljši vožnji in z lahkoto lahko nastavite tempomat za naravno košnjo. Kompaktna velikost pomaga tudi pri košnji, večinoma na tistih mestih, kjer se večje kosilnice ujamejo ali pa ga sploh ne morejo doseči.

Članki iz iste kategorije: