Plinski žar Weber Spirit II E-310 ima tri gorilnike iz nerjavečega jekla in 45 x 65 cm veliko rešetko iz litega železa. Ima odprto obliko s kolesi za lažji transport in dve stranski mizi. Potrebno je sestavljanja, ki je precej zamudno, vendar ko je enkrat sestavljen, je žar pripravljen! Meso ali perutnino kuha enakomerno, pri tem pa ohranja sokove in okuse. Prostorna velikost je idealna izbira za veliko družino. Ne boste razočarani.

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 je čvrsto izdelan in stabilen pri uporabi; ima kolesa, ki jih je mogoče zakleniti, ko žar stoji na mestu. Premikanje je enostavno po zaslugi dveh koles.

Potrebno je sestavljanje

Priznam, da je sestavljanje žara težko. Najprej se je potrebno zavedati, da prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 žar tehta približno 54 kg in je dostavljen direktno do vaših vrat. Vlečenje te škatle je vaš prvi izziv. Ko odprete škatlo in ste pripravljeni začeti z sestavljanjem, zbistrite svoj um in ostanite mirni. Weberjeva navodil za uporabo imajo osemindvajset korakov za sestavljanje. Obravnavajte to kot izziv za moškost. To je kot Lego za odrasle. Samo sledite korakom in iščite po internetu, če se pojavijo resnične težave.

 

Slabost: veliko kupcev poroča o poškodbah med dostavo

Skupna izkušnja med Amazonovimi kupci žara Weber Spirit je prejem poškodovanih delov med dostavnim postopkom kot so zapisali na spletni strani The American House. Običajno to pomeni samo ukrivljene in vdolbene kovinske stranice. Te vdolbine je mogoče popraviti z gumijastim kladivom in gledanjem posnetkov na YouTubu. Kljub temu Weber v celoti stoji za svojim izdelkom in vam povrne denar za vse pokvarjene dele na žaru.

YouTube video

 

Članki iz iste kategorije: