Trgovina za pse prodaja hladno stiskano hrano,ki se pripravi po postopku hladne priprave. Surove surovine se skupaj zmešajo in pripravijo pri nizki temperaturi. S tem se zagotovi, da hrana za pse ohrani večino svojih hranilnih vrednosti.

Hladno stiskane brikete in meso iz konzerv imajo radi tudi pasji mladički. Omogoča jim, da si napolnijo želodčke in obenem pridobijo kritične hranilne snovi, ki jim bodo pomagale razviti močan imunski sistem, mehak in sijoč kožuh ter zdrave zobe. 

Trgovine za živali za najboljše zdravje vašega hišnega ljubljenčka. V trgovini za pse dobite različne vrste pasje hrane.

Lokalna trgovina za pse ponuja bogato izbiro prehrane

Dandanes ponujajo številni trgovski centri bogato izbiro hrane za naše pse. Pogosto je na voljo tudi hrana za pasje mladičke različnih proizvajalcev. Pomembno se je zavedati, da omenjena hrana pogosto ni visoke kakovosti. Priporoča se jo v primerih občasne uporabe, ni pa primerna kot nadomestilo za kakovostne brikete in konzerve pridobljene po procesu hladnega stiskanja.

Generična hrana za pse lahko našim psom povzroči nemalo težav. V njej se nahajajo številne kemikalije, ki izboljšajo njen okus in vonj. Še posebej slab učinek ima lahko na pasje mladičke, saj so po naravi bolj občutljivi. To je tudi razlog, da je veliko bolj priporočljiv obisk lokalne trgovine za pse, saj ima veliko bolj izkušene prodajalce o potrebah psov raznih pasem in starosti.

YouTube video

Pasji mladički potrebujejo veliko igranja

Mladi psički potrebujejo veliko količino igranja. Med igranjem stimulirajo svoj um in tudi telo. Priporočljivo je, da jim priskrbimo kakovostne igrače ter se tudi z njimi fizično igramo. S tem ustvarimo vez med nami in našim psom. Obenem pa poskrbimo, da med igro ne bo prišlo do poškodb in drugih nevšečnosti.

Članki iz iste kategorije: