Kratke pričeske so vedno bolj popularne tudi pri ženskah. Možnosti za kratke pričeske so raznovrstne in dobro urejena kratka pričeska lahko izgleda čudovito na vsaki glavi. Super je, če ste s svojo pričesko zadovoljni, vendar pa ob odločitvi za kratke lase ne pozabite, da bo potrebnega veliko časa, da bodo spet dolgi.podaljški za lase Tako je lahko težava, če se za kratko pristrižene lase odločite brez premisleka. Kaj pa če ste že naredili prenagljeno odločitev in si želite dolgih las? Z nekaj denarja je možno hitro spet podaljšati lase, da bodo ti takšni, kot prej. Za ponudbo podaljškov preverite ponudbo tako da kliknite tukaj.

Podaljševanje las

V različnih frizerskih salonih vam ponujajo možnost podaljšanja kratkih las. Kadar se za to možnost odločate, se pozanimajte o vseh vprašanjih, ki jih morda imate. Dobro je, da se oglasite v salonu, kjer vam bodo pomagali z izbiro pravih podaljškov, ter vam svetovali o celotnem postopku. Prav tako vam lahko pokažejo, kako podaljševanje poteka pri kateri izmed njihovih strank. Tako boste se lahko karseda dobro pripravili na proces in tudi videli, koliko podaljškov je potrebnih.

Kvaliteta podaljškov za lase

V določenih salonih naročajo podaljške sami in s tem ne boste imeli opravka. Vendar pa je dobro, da povprašate, kakšne lase bodo kupili. To je še posebej dobro, če ne boste uporabili sintetičnih podaljškov. Naravni lasni podaljški prihajajo od različnih oseb in so tudi različne kvalitete. Pomembna je že skrb za lase, preden so bili ti odrezani. Ta pa se od osebe do osebe razlikuje. Zelo dobro negovani lasje so tudi dražji, vendar pa je potrebno vedeti, da se podaljški hitro obrabijo. Tako je pomembno, kakšni so na začetku, saj bodo sčasoma izgubljali na kvaliteti. Prav tako je koristno, da se dobro pozanimate o načinu negovanja podaljškov, saj bodo ti tako lepi dalj časa. Lasni podaljški bodo z upoštevanjem teh nasvetov kar najbolje služili svojemu namenu, dokler jih ne boste zamenjali.
https://www.youtube.com/watch?v=LdxjNcK6SwA

Članki iz iste kategorije: