Pogrešate vznemirljivost, napetost in veliko akcije? Potem zagotovo potrebujete sobo za pobeg, ki je polna vznemirjenja. Tukaj boste doživeli tisto, kar ste do sedaj le v virtualnem svetu. Za kaj pravzaprav gre? Sicer se soba za pobeg sliši zelo ekstravagantno, vendar pravzaprav gre za dve nepozabni sobi, iz katerih boste morali pobegniti. Pomembno je, da boste združili vso znanje, ki ste ga kdaj pridobili in uporabili za pobeg iz sobe.soba-za-pobeg

Soba za pobeg – razmišljajte logično

Tokrat boste morali izostriti čute. Soba za pobeg ponuja zelo veliko izzivov, vendar pa ste omejeni na čas, in sicer 70 minut. Kar pa je najbolje, gre za skupinsko delo. V sobi za pobeg seveda niste sami, zaradi tega morate delovati ekipno. Dobro je tudi kot del team buildinga, kjer se sodelavci bolje spoznajo in dobro sodelujejo. Soba za pobeg je bolj znana kot ‘escape room’, ki je locirana v Ljubljani (thekey.si).

Kako deluje?

V roku 70 minut boste morali pobegniti oziroma se rešiti iz sobe. Sobi sta medsebojno povezani in če boste v okviru časa, potem se boste zagotovo vpisali v steno slavnih, ki jo v ‘sobi za pobeg’ Ljubljana imajo.

Kakšni so izzivi?

Nikar ne bodite prestrašeni, saj so izzivi narejeni tako, da morate razmišljati logično, matematično, skrivno in zapleteno. Skratka uporabno znanje, ki ste ga morda pridobili skozi življenje. Pomembno tukaj je, da vas skozi celoten izziv vodi zgolj en cilj, in sicer, kako se rešiti iz sobe. Koncept je zasnovan tako, da morate odkriti glavni ključ, s katerim se boste podali v obdobje Sherlocka Holmesa. Pri tem pa vam nikakor ne bo lahko, saj boste morali pošteno napeti možgančke.

Zagotovo se morate tukaj pripraviti na nepozabno doživetje, s katerim boste navdušili prav vse ljudi okoli sebe. Soba za pobeg v Ljubljani vam zagotovo garantira stoodstotni užitek. Vse več prijateljev, družin in pa seveda sodelavcev se odloča, da bodo preizkusili sobo za pobeg. Morda pa se v vas skriva skriti talent, s katerim boste impresionirali vaše sotekmovalce. Nikoli se ne ve…
https://www.youtube.com/watch?v=qqFhM1pWFGM
Zatorej nikar ne odlašajte in se odločite doživeti preizkušnjo vašega življenja. Pobegnite iz sobe pravočasno in postanite pravi junak ali junakinja.

Članki iz iste kategorije: