Darila za valentinovo za fanta

Moški so precej enostavni in ja, prav zares, na trenutke tudi otročji. Pravzaprav naj bi držalo, da so večni otroci. Spreminjajo se samo njihove igrače. Iz leta v leto se dražijo. Od majhnih in najcenejših avtomobilčkov, do takšnih na daljinsko upravljanje, potem sestavljenih iz kock znanega proizvajalca iz Danske (to je Lego – ha! Ste mislili, da ne upam napisati? 🙂 ) in na koncu tistih pravih, ki jih je potrebno vsako leto registrirati, zavarovati, servisirati in zanje kupovati bencin. Da o samem nakupu vozila niti ne izgubljam besed. No, punce verjetno svojim fantom ne bodo kupovale avtomobilov za valentinovo, lahko pa jim vseeno kupijo kakšno igračko, ki se je bodo razveselili.

Darilo za fanta je lahko kvalitetna računalniška miška, če vas seveda ne moti, da bo potem še več za računalnikom ali pa denimo knjiga, ki je seveda zlepa ne bo prebral, kajti varčeval jo bo, da jo v miru prebere na dopustu, tam pa bo imel več časa za pivo in plavanje, kot branje. Vseeno ostane na voljo ogromno različnih in zanimivih daril, ki so mu lahko všeč. Samo nikar mu ne kupujte novega puloverja – za valentinovo ga raje povabite v gledališče (prej preverite, če ni ta dan kakšna nogometna tekma, ki jo že dolgo čaka) ali pa na dobro večerjo.

Darila za valentinovo za punco

YouTube video

Pri puncah pa je seveda drugače. Fantje morajo imeti v mislih, da so dekleta tekom celega leta rade lepe in posladkane. Torej parfumi, sladkarije in podobne reči bodo vedno pravšnje darilo. Med temi so tudi različne kreme za obraz in nego telesa, pa knjige, ki jih imajo rade, morda čajnik ali pa jo povabite na večerjo. Tudi kakšno romantično razvajanje na krajšem potovanju je odlična izbira, če seveda imata čas in si lahko to finančno privoščite.

Na koncu seveda ne pozabite na modne dodatke in nakit. Predhodno se seveda pozanimajte o dimenzijah, saj ni bolj neprijetne reči, kot dekletu kupiti zapestnico, ji jo podariti ob svečah pri romantični večerji v dvoje, potem pa ugotovite, da ji sploh ni prav ali da je alergična na material iz katerega je zapestnica narejena. Pri nakupu sploh pazite na alergije, še posebej pri uhanih.
Ne nazadnje pa je za bolj sproščene gotovo primerno darilo za valentinovo kak erotični pripomoček ali erotični kos oblačila. Tudi teh možnosti je precej, vendar je treba pred nakupom marsikaj preveriti, da ne bo stvar bolj všeč vam, kot pa obdarovanki.

Članki iz iste kategorije: