Danes je storitev dostave na dom (door to door) za uporabnika ena najpogostejših in najudobnejših rešitev v zvezi z odpremo in prejemom najrazličnejših vrst pošiljk. Pri izboru take storitve je uporabnik prost vseh obveznosti v zvezi z reševanjem logističnih vprašanj. To za uporabnika opravi izbrani izvajalec storitve, ne glede na to, ali gre pri celotnem postopku tudi za tovorjenje, prepošiljanje ali kateri koli vmesen postopek pri izvedbi door to door storitve.door to door
Door to door storitev v svojem bistvu zares uteleša vse, kar razumemo pod priročno in hitro izvedbo storitve oz. postopka dostave in/ali prevzema pošiljk na domu.

Izbira izvajalca storitve

V skladu z raziskavo Agencije za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije, ki je neodvisni organ, ki ureja in nadzira trg poštnih storitev, je na našem ozemlju poleg Pošte Slovenije v evidenci izvajalcev poštnih storitev redno med 10 do 11 podjetij. To pomeni, da v Sloveniji obstajajo različne poštne službe, ki nudijo dostavo povsod po državi in tudi v tujini, zato boste brez težav našli zanesljivega izvajalca poštne storitve, ki jo potrebujete.

YouTube video

Prilagodljivost izvajalca poštne storitve

Vsak, ki odpošlje pošiljko si želi, da bi ta varno dosegla naslovnika in do njega tudi kar najhitreje prispela, kar je ob hitrem tempu, ki ga narekuje moderna družba, pomembno. Hkrati pa je pomembna tudi prilagodljivost izvajalca poštne storitve, saj naslovnik spričo obveznosti določene pošiljke morda ne more sprejeti. Sodelovanje tako med pošiljateljem ter prejemnikom in poštno službo je torej vitalnega pomena, pri čemer je prilagodljivost izvajalca velik plus.

Dostavna služba Kurirček

Dostavna služba Kurirček je podjetje, ki je med drugim specializirano za izvajanje door to door storitve. Gre za sorazmerno mlado podjetje, ki ravno zato dodobra razume potrebe modernega uporabnika. To pomeni, da je dostavna služba Kurirček uporabnikom na voljo kar 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu., kar lahko opišemo kot veliko konkurenčna prednost, saj se pri podjetju zavedajo, da imajo posamezniki in podjetja včasih nujne pošiljke, zato naročila sprejemajo tudi izven rednega delovnega časa. Na voljo pa so vam tudi čez vikende.
Obiščite spletno stran podjetja Kurirček in si oglejte njihovo ponudbo!

Članki iz iste kategorije: