Moja nočna lučka, ki jo imam na nočni omarici se je pokvarila. Najprej sem mislila, da bom morala le žarnico zamenjati. A temu ni bilo tako. Očitno se je mehanizem stikala za prižig lučke pokvaril. Res pa je, da je moja nočna lučka že kar precej stara. Dobila sem jo nekoč v najstniških letih za rojstni dan in od takrat me vedno spremlja na moji nočni omarici. Preživela je nepoškodovana že tri selitve, najprej od doma v študentsko stanovanje v Ljubljani, potem v začasno stanovanje, kjer sva s fantom varčevala za nakup lastnega. In čisto zadnja selitev, ki jo je moja nočna lučka preživela, je bila selitev v našo novo družinsko hišo na obrobju vasi. A izgleda, da je prišel njen čas, zato bom potrebovala novo. A mislim, da se bom malo posodobila in kupila kar led reflektor www.volino-svetila.si. Želim ga imeti nameščenega na steni nad vzglavjem postelje. Tako bo na moji nočni omarici malo več prostora, za mobilni telefon, kozarec vode in kakšno dobro knjigo pred spanjem. Nočna lučka je prej zasedla kar večino prostora, tako da je večkrat kaj padlo iz omarice.

Kakšen led reflektor naj vzamem?

Želim takšen led reflektor, ki ne bo premočno osvetljeval prostora, a še vedno dovolj, da bom lahko brez težav brala knjigo. Želim moderno oblike in srebrno ali belo ohišje. Če bi imel pa še možnost nastavljanja svetilnosti, bi to bilo super. Mora imeti tudi stikalo na vrvici, da se mi ob zaspanih jutrih ne bo treba dvigniti iz postelje, da bi lahko prižgala luč.

YouTube video

Kupila sem kar dva

Ko sem videla izjemno kvalitetno in bogato ponudbo led reflektorjev (Caterpillar, Stanley, …), sem se odločila, da bom tudi partnerju zamenjala nočno lučko. Kupila sem dva ena led reflektorja, za nad vsako stran postelje enega. Namestitev je bila zelo enostavna, le štiri zvrtane luknje v zid in štiri vijake smo potrebovali. Nov led reflektor je navdušil tudi partnerja. Zgodi se celo, da sedaj večkrat bere knjigo v postelji namesto na kavču. In to prav zaradi nove osvetlitve v najini spalnici.

Članki iz iste kategorije: