Naj vaša kopalnica zasije

Jesenski čas je čas za oddih, posvečanje samemu sebi in svojemu dobremu počutju. Prav tako je to pravi čas za renovacijo in reorganizacijo kopalnice tako, da boste vedno vedeli kje se nahajajo zobna pasta, vatirane paličke ali pa šampon.

Kopalniško pohištvo VolinoZ malo truda lahko tudi vaša kopalnica postane prava konkurenca hotelskim kopalnicam- s to razliko, da bo vaša do zadnje podrobnosti natančno takšna, kot ste si jo vedno želeli.

Kvalitetno kopalniško pohištvo

Lepo in kvalitetno pohištvo ni namenjeno samo velikim prostorom, kot so dnevne sobe in spalnice, temveč tudi ponavadi najmanjšemu prostoru v vašemu domu – kopalnici. Pomembno je, da premišljeno izberete posamezne elemente, saj vam prostorska omejitev lahko postavi precejšnji izziv. Zaradi velikega obiska prostora, lahko le-ta hitro postane skladišče umazanih oblačil, kozmetike, šamponov in podobno. Pazljivo izbrani kopalniški elementi vam ponudijo prostor za shranjevanje vseh stvari, ki jih potrebujete na dnevni bazi in hkrati prostoru dajejo videz svežine in čistoče. Za popoln in zaključen videz kopalnice je tu še možnost led osvetlitve, katero lahko po želji dodate h kopalniškem bloku.

Poseben namig: viseče omarice so dobrodošle v vsaki kopalnici, ne glede na njeno velikost, saj ne zasedajo popolnoma nobenega prostora na tleh in vam nudijo tako zelo potreben dodaten prostor za shranjevanje toaletnih potrebščin. Na Volino.si imamo veliko izbiro visečih omaric s sodobnim videzom, unikatnim dekorjem in dizajnom.

YouTube video

Volino.si vam nudi pestro paleto izbire kopalniškega pohištva in sicer od klasične tradicionalne beline do živih modernih odtenkov rdeče in zelene. Vsi elementi na naši strani imajo dodane dimenzije, tako, da lahko preprosto vaš prostor izmerite, izberete želen kopalniški blok ter ga naročite po izjemno ugodnih cenah. Naj ste ljubitelj klasične barvne kombinacije v belih in svetlih odtenkih, ali pa ljubitelj modernih živih odtenkov rdeče, modre ali črne, ima Volino za vas posebna cenovna presenečenja – vse kopalniško pohištvo je sedaj močno znižano.

Članki iz iste kategorije: