Nega obraza je prav tako pomembna kot nega drugih predelov telesa, morda še nekoliko bolje. Obraz je tako in drugače zelo izpostavljen del telesa. Četudi obraz redno negujete, morda ne dosegate želenih učinkov. V tem primeru morate zamenjati izdelke, s katerimi obraz negujete. 

Pri negi obraza imajo ključno vlogo tudi toniki za obraz. Na trgu so vam na voljo številni toniki, a zagotovo se med seboj razlikujejo tudi po kakovosti. Pri izbiri takšnega produkta boste morali biti zagotovo pozorni tudi na samega proizvajalca oziroma blagovno znamko. Spletna prodajalna ličila.si vam na primer ponuja kakovostna in vrhunska ličila vseh vrst, tudi učinkovite tonike za nego in konturiranje obraza.

Uporaba tonika za obraza 

Na trgu izbirajte med toniki za nego obraza, ki na kožo delujejo pomirjajoče. Izdelek je še toliko boljši, če mu je dodana hialuronska kislina. Ta namreč skrbi za še dodatno ter intenzivno vlaženje kože. Če želite, da bo izbran tonik na vašem obrazu dosegel želene učinke, ga boste morali tudi znati pravilno uporabljati. 

Toniki za obraz

Tonik morate s pomočjo vatke na obraz nanesti po temeljitem čiščenju obraza. Tudi za čiščenje obraza uporabite ustrezne izdelke, ki jih lahko kupite na istem prodajnem mestu kot tonik. Za najboljše učinke na obrazu morate tonik nanj nanašati zjutraj in zvečer. Če pri nanašanju pride do draženja kože ali do podobnih nevšečnosti, morate z uporabo takoj prenehati. Izdelek vam ne sme priti v oči. Ne uporabljajte ga v primeru, če se nameravate izpostavljati soncu oziroma sončiti. V tem primeru se raje dobro zaščitite z zaščitno kremo z ustreznim faktorjem. 

Organski tonik z dodanim izvlečkom vrtnice 

Dobra izbira je tudi organski tonik z dodanim izvlečkom vrtnice, brez dodanega alkohola. Ta poskrbi za svežo in z energijo napolnjeno kožo na obrazu. Kožo pomirja in osvežuje. Primeren je tudi kot obloga za utrujene oči. Rezultat je torej čista, spočita in osvežena koža, ki je odlično pripravljena za nadaljnjo nego. 

YouTube video

Na voljo so vam še drugi toniki za obraz. Najpomembneje je, da izbirate med kakovostnimi in učinkovitimi, četudi boste za takšno vrsto tonikov morali odšteti nekoliko več denarja. Veliko dobre izbire vam je pri roki v omenjeni spletni prodajalni s kozmetičnimi izdelki. 

Članki iz iste kategorije: