Dragi moji, moje ime je Barbara in imam 26 let. Pred štirimi leti so mi postavili diagnozo, in sicer sladkorno boleznen tipa 1 oziroma diabetes tipa 1. Tega se dobro spominim, saj so mi to žalostno novico povedali dva dni pred mojim rojstnim dnevom. Diabetes tipa 1 je avtoimunska bolezen, ki jo vsi oboleli doživljajo drugače.

Z vami želim deliti svojo življenjsko izkušnjo s sladkorno boleznijo tipa 1. Povedala vam bom tudi, kako sem jo uspela obrniti in znižati sladkor v krvi na normalno raven s pomočjo programa Diabetes NoMore.

Prve dvemi leti je raven glukoze v krvi imela velik vpliv na moje razpoloženje. Danes temu ni več tako in to zaradi naravne rešitve, ki namesto zdravil, ohranja sladkorno bolezen tipa 1 pod nadzorom.

Čista jetra in razstrupljanje organizma sta predpogoj za preobrat diabetesa

Dogajalo se je, da me je lakota z lahkoto razdražila. Zaradi tega sem bila zelo jezna. Kar mi je v tej knjigi še posebej všeč, je, da sem ugotovila, da lahko uživam nekatera živila, za katere sem menila, da so za diabetike prepovedana. Program ponuja veliko koristnih nasvetov, nekateri od njih so naslednji:

  1. Čista jetra kot predpogoj za preobrat diabetesa
  2. Razstrupitev organizma – nujna za stabilizacijo krvnega sladkorjala

Poleg teh koristnih nasvetov Diabetes NoMore ponuja tudi rešitve za njihovo izvajanje, brez drastičnih sprememb v življenju. Razen tega, da se je moje življenje zaradi te knjige spremenilo na boljše, tudi stranskih učinkov zdravil za diabetes tipa 1 nisem več občutila.Tako sem hkrati prihranila tudi veliko denarja.

Tudi sami veste, kakšno politiko uporablja farmacevtska družba, še posebej, če vedo, da brez zdravila ne morete. Drago ga zračunajo, ker vedo, da je vaše življenje odvisno od tega zdravila. Zelo sem vesela, da so naposled le odkrili naravno rešitev, ki je z vami vse do tedaj, dokler se ne pozdravite.

Diabete NoMore – uravnajte diabetes v samo 21 dneh brez insulina

Moja terapija za uravnavanje sladkorne bolezni tipa 1 je bila insulinska injekcija večkrat na dan. Uporabljala sem insulinsko črpalko, vendar zaradi nekega razloga moja reakcija na to terapijo ni bila pozitivna. Takrat sem bila prepričana, da je črpalka koristna in da veliko bolj učinkovito obnovi delovanje trebušne slinavke, kot injekcija insulina več krat dnevno. Iskreno, ves ta čas sem imela občutek, da živim na baterijah.

Na srečo sem pravočasno izvedela za naravno rešitev, ki spreobrne sladkorno bolezen tipa 1 brez insulina in zdravil. Ta čudovita knjiga, Diabetes NoMore, v kateri se nahaja podroben program za uspešno uravnavanje sladkorne bolezni, je stabilizirala raven glukoze v krvi in me rešila pred groznimi posledicami diabetesa tipa 1:

  • Okvara vida in ledvic;

  • Motnje v krvožilnem sistemu;

  • Srčna in možganska kap;

  • Poškodbe živcev;

  • Visok krvni pritisk;

  • Različne druge okužbe

Ne verjamite, ko vam rečejo, da so le zdravila najboljša rešitev za zdravljenje sladkorne bolezni tipa 1. Medtem ko uravnavajo sladkor v krvi, vas zdravila omrtvičijo in vam odvzamejo energijo. Program Diabetes NoMore ni zasnovan na zdravilih, a mi je spreobrnil diabetes v samo 21 dneh in me dobesedno spremenil.

Članki iz iste kategorije: