Blagovna znamka Troy Bilt je na trgu prisotna že vse od leta 1937, ko je ustvarila domače rahljalnik zemlje, ki je spremenil podobo, kako so ljudje gledali na domače vrtnarjenje. Skozi leta je podjetje utrdilo svoj slovel in še vedno stoji za svojo trditvijo »Narejeno za življenje« z dolgo linijo zanesljivih izdelkov za nego trate.

Njihove serije snežnih frez niso nobena izjema in so na voljo za vse, od domače do komercialne uporabe, in ponujajo široko paleto funkcij in ugodnosti, ki poskrbijo za vse, kar mati narava vrže proti vam.

Ponujeni modeli

Troy Built trenutno ponuja 27 različnih modelov s pogonom na gorivo, ki segajo od kompaktnih, enostopenjskih modelov, do trpežnih dvofaznih in masivnih treh stopenjskih strojev. Izbira modela mora temeljiti na povprečni količini snežnih padavin, pa tudi na velikosti vaše nepremičnine in osebnih željah glede udobja, oblikovanja in zmogljivosti shranjevanja.

Njihove serije vključujejo naslednje:

SQUALL – Enostopenjski Troy Bilt

Modeli Squall definirajo enostopenjske snežne freze, izdelane za lastnike domov, ki prejmejo malo do srednje veliko snežnih padavin. Ti stroji na splošno z lahkoto očistijo od 8 do 23 centimetrov na gladkem cestišču, saj za njimi puščajo čisto pot.

YouTube video

STORM – Dvostopenjski Troy Bilt

Serija Storm določa modele z dvojno stopnjo, ki so izdelani tako za domačo kot za komercialno uporabo. Ta vrsta modelov lahko z lahkoto obvladuje zmerne do težke snežne padavine, ne glede na mokre ali poledenele pogoje.

VORTEX – Trostopenjski Troy Bilt

Tristopenjske snežne freze so zmogljivi stroji, ki se z lahkoto spoprimejo s težkimi, mokrimi in ledenimi snežnimi padavinami. Ti so narejeni za resno domačo in komercialno uporabo in se ponašajo z velikimi, zmogljivimi motorji.

Prednosti

Snežne freze Troy Bilt lahko izbirate med različnimi modeli izdelkov. Ročni, daljinski in električni upravljalniki izmetne cevi, servo volan, pogon na lastni pogon in krmiljenje motorja z eno roko vam omogočajo, da delate brez premora.

Brezzračne pnevmatike, žarometi in celo ogrevani ročaji so vse možnosti za dodatno oprijem in udobje za najhujše zimske razmere in vam omogočajo, da napravo uporabljate na neravnem terenu ne glede na uro, ali ponoči.

Članki iz iste kategorije: