Pri vrtnarjenju v notranjih prostorih oziroma tako imenovanemu indoor gojenju rastlin je zelo pomembno poskrbeti za to, da imajo rastline dovolj svetlobe. Za to se potrebujejo tudi magnetne dušilke za sijalke. Priporočamo vam uporabo znamke Green Power, ki velja za odlično izbiro. Magnetne dušilke za sijalke Green Power so namreč zasnovane prav za uporabo pri vrtnarjenju oziroma gojenju rastlin. Na voljo so različni modeli, med katerimi lahko vsak poišče ustreznega glede na svoje potrebe in glede na to, kakšne rastline nameravate gojiti.

Sijalke in dušilke zanje

Ko izbirate primerne magnetne dušilke, morate upoštevati, kakšne sijalke nameravati uporabljati pri indoor vrtnarjenju. Moč in vrsta primernih sijalk je običajno odvisna od tega, kakšne rastline gojimo in na kakšen način. Magnetne dušilke za sijalke Green Power so primerne za MH in HPS sijalke. Slednje se tudi najpogosteje uporabljajo za gojenje rastlin v notranjih prostorih. Glede na vrsto sijalke za indoor vrtnarjenje nato izberemo tudi primerno vrsto dušilke zanjo.

Green Power 150W do 600W

Magnetne dušilke za sijalke so na voljo za MH in HPS sijalke z močjo do 150 do 600W. Pomembno je, da je izbrana magnetna dušilka prilagojena vrsti in moči sijalke, saj bo tako njeno delovanje optimalno. S tem se poveča tudi njena življenjska doba. Prav tako pa je za delovanje sistema za osvetljevanje rastlin pomembno uporabiti tudi kakovostne reflektorje in dušilke, kakršne so tiste znamke Green Power.

YouTube video

Slednje so namreč narejene tako, da se ne pregrevajo, s čimer se poveča varnost celotnega sistema razsvetljave oziroma osvetljave rastlin, ki jih gojimo v notranjih prostorih. Poleg tega pa so te dušilke zaščitene s posebno poliestrsko smolo, zaradi česar so odlična izbira za indoor gojenje rastlin oziroma vrtnarjenje, kjer je seveda prisotna tudi vlaga. Rastline je namreč treba zalivati oziroma namakati, da uspešno rastejo.

Če torej iščete kakovostne dušilke za sijalke, izberite Green Power s primerno močjo glede na vrsto sijalke in glede na vaše potrebe! Seveda pa ne pozabite tudi na vso ostalo opremo za indoor vrtnarjenje, kot so reflektorji, lonci, subrasti, gnojila in podobno, ki bodo poskrbela za to, da bo vaše gojenje rastlin potekalo resnično uspešno.

Članki iz iste kategorije: