Neko nedeljsko dopoldne sem ležerno počivala doma in brala časopise. Pravzaprav niso bili časopisi, ampak bolj reklamni oglasniki. Ne morem verjet koliko reklam se nabere čez teden v našem nabiralniku. Običajno med delovnim tednom res nimam časa listati reklam, kaj šele časopisov. Običajno jih potem na hitro preletim med vikendom, ali tako kot tistega dne v nedeljo dopoldne.

Ker pač nisem imela bolj zanimivega branja, sem med oglasi slučajno naletela na kartuše Canon, ki so bile neverjetno ugodne. V spletni trgovini so imeli namreč odprodajo zalog pred začetkom novega leta. Rekla sem si, da moram obvezno izkoristiti ugodno priliko in za domače tiskalnike naročiti nove kartuše Canon.

Za delo in šolo

Doma imamo namreč kar tri tiskalnike. Oba z možem imava takšno delo, da nujno potrebujeva tudi tiskalnik doma. Mož ga potrebuje predvsem za A3 velikost, kjer tiska raznorazne izrise in načrte projektov. Jaz pa potrebujem običajni tiskalnik za tiskanje kakšnih dokumentov.

Potem pa je tu še najina najstarejša hči, ki tudi za šolo že potrebuje svoj tiskalnik. Najbolj praktično je bilo, da ga ima v svoji sobi, zato smo tudi njej kupili novega. Tako imamo doma kar tri tiskalnike, ki so veliko v uporabi. Kartuše Canon so potrošni material, še posebej pri nas. A kmalu sem na reklamni oglas o akciji canonovih kartuš pozabila.

Super ugodna ponudba

Čez nekaj dni pa me mož kliče iz službe, da je našel super ugodno ponudno kartuš Canon in da je naročil kar nekaj kartuš na zalogo. Kupil je tako črne, kot tudi barvne kartuše Canon. Vprašala sem ga, če je tudi on videl reklamni oglas iz te spletne trgovine. In res je, on pa je oglas videl na spletu, ne v tiskanih reklamah. Tudi on je bil navdušen nad izjemno ugodno ceno in hitrostjo dostave.

YouTube video

Že čez dva dni so bile kartuše pri nas doma. Mož je potreboval le 5 min za zamenjavo dveh naših izrabljenih kartuš, tretja pa bo počakala, da tudi hči porabi svoje kartuše. Tokrat smo prišli res ugodno z menjavo kartuš, sedaj pa bomo imeli nekaj časa mir.

Preberite si tudi članek o servisu računalnikov. Popravilo računalnikov je delo za strokovnjake, ki lahko napako odpravijo v kratkem času in pri tem ne poškodujejo podatkov.

Članki iz iste kategorije: