V službi veliko časa preživimo sede na pisarniških stolih. Pisarniški stol, ki ga ponuja VidaXL, s sodobnim dizajnom, je edinstven element, ki vam bo zagotovil udobje pri delu. Tak pisarniški stol z nasloni za roke ima ergonomsko oblikovan naslon, zato med intenzivnim delom ne boste čutili bolečin v hrbtu. Sedež je oblazinjen za celodnevno udobje. Sedež in naslon sta izdelana iz visokokakovostne tkanine, ki bo zagotovila dolgoletno uporabo.

Poleg tega trdne, kromirane, železne noge stola s sodobno zasnovo zagotavljajo odlično stabilnost. VidaXL ponuja širok izbor udobnih stolov v različnih barvah, materialih in stilih. Sodobne ali skandinavske, tkanina ali plastika, vpadljive ali nevtralne – naša spletna trgovina ima stol za vsako pisarno. VidaXL ponuja modele, ki odražajo najnovejše trende. Dizajnerski stoli bodo v jedilnico vnesli edinstven značaj.

Ti stoli imajo edinstvene oblike ali barve, zaradi česar so v prostoru takoj opazni. To so na primer barvni stoli iz blaga ali preprosti stoli z gladkimi linijami, na cevastem okvirju ali iz ratana. So tako udobni, da se vam ne bo dalo vstati! Morda pa boste izbrali stol iz umetnega ali naravnega usnja? Prednost tega materiala je enostavnost čiščenja in dejstvo, da v prostor vnesejo določen nivo. Za toplejši videz lahko izberete prevleko iz blaga. Poleg različnih barv in materialov lahko kupite tudi stole za jedilnico z nasloni za roke ali brez njih. Nasloni za roke zagotavljajo večje udobje sedenja. Po drugi strani pa stol brez naslonov za roke zavzame manj prostora.

Morda pa vendar pisarniški stol?

Oxfordski angleški slovar opisuje tipičen naslanjač kot „velik in udoben”. Udobje je točno tisto, kar zagotavljajo poceni naslanjači VidaXL. Naslanjači so kot nalašč za potopitev v dobro knjigo ali sprostitev ob gledanju najljubšega televizijskega programa ali za igranje iger na računalniku. Naslanjač za igralce iger je izdelan iz trpežnega umetnega usnja in je mehak na dotik. Ima udoben, debelo oblazinjen sedež in visoko naslonjalo.

Višino lahko hitro nastavite glede na vaše potrebe, 360-stopinjska vrtljiva zasnova in 5 kolesc omogočata enostavno premikanje. V popolnoma iztegnjenem položaju ima uporabnik občutek, da lebdi v zraku, kar je idealno za igranje računalniških igric. Stol z možnostjo prilagajanja naslona znatno poveča raven udobja zaradi naslona za glavo, ledvene blazine in naslonjal za roke.

Članki iz iste kategorije: