Ste že slišali za Yogu Joy? To je prav poseben aparat, s pomočjo katerega lahko delate čudovite posladke, ki pa imajo poleg tega, da so zelo dobri, še eno pozitivno lastnost – so namreč tudi izjemno zdravi! Vse, kar potrebujete za tak zdrav posladek, je namreč le sadje!

Zdravi posladki

Yogu Joy vam omogoča izdelavo popolnoma zdravih posladkov, narejenih 100 % samo iz sadja. Izberete lahko katero koli sadje želite in kombinirate različne okuse sadja med seboj. Sadje bo aparat spremenil v slasten posladek – sadni sladoled ali zmrznjen jogurt. To je poslastica, ki je čez lužo izjemno priljubljena. Tam jo imenujejo frozen yogurt, po katerem je aparat Yogu Joy dobil tudi svoje ime.

yogu-joy-aparat_za_sladoled_in_jogurt

Vendar pa je frozen yogurt v originalu pravzaprav zmrznjen jogurt iz kravjega mleka, ki mu je lahko dodana sladka smetana, sadje ali pa kakšni drugi dodatki. Če se želite izogniti vsem tem sestavinam in narediti zdrav posladek, ki bo po teksturi in obliki podoben pravemu sladoledu ali zmrznjenemu jogurtu, hkrati pa narejen zgolj iz sadja, uporabite Yogu Joy!

Brez mlečnih izdelkov in laktoze

To, da lahko naredijo zmrznjen jogurt, sladoled oziroma slasten posladek samo in izključno iz sadja, bo še posebej razveselilo tiste, ki se prehranjujejo tako, da na njihovem jedilniku ne sme biti nobenih mlečnih izdelkov ali pa so morda občutljivi na laktozo, ki je naravno prisotna v mlečnih izdelkih.

Skrivnost kremaste strukture, ki nas navdušuje pri sladoledu, zmrznjenem jogurtu in ostalih podobnih poslasticah, je velikokrat prav v veliki količini mlečnih izdelkov, iz katerih so te poslastice narejene. Vendar pa se da zelo podobno teksturo dobiti tudi na drugačen način. Uporabite zmrznjene banane in vrhunski aparat Yogu Joy.

Ne verjamete? Potem takšnega sladoleda zagotovo še niste preizkusili! Vsak, ki ga je preizkusil, kar ni mogel verjeti, da v njem res ni smetane ali jogurta, saj ima kremasto strukturo in zelo poln, odličen okus. Na tak način lahko naredite preprost bananin sladoled, mu dodate malo (nesladkanega) kakava in dobite čokoladni sladoled ali pa dodate drugo sadje po izbiri in tako dobite sadni sladoled ali zmrznjen jogurt.

YouTube video

Vse te poslastice so odličnega okusa in aparata Yogu Joy bo vesel vsak, ki se želi prehranjevati zdravo ali ne uživa nobenih mlečnih izdelkov oziroma se izogiba laktozi. Takšen aparat za sladoled in druge poslastice je zato lahko tudi odlično darilo – privoščite ga sebi ali komu drugemu!

Članki iz iste kategorije: