Hemoridi lahko resnično uničijo življenje. Vsaka bolečina je neznosna, ki človeka popolnoma znervira. Zaradi hemoroidov lahko človek dobesedno znori. Tega nisem verjela, dokler niso zavzeli mojega analnega področja. Imela sem občutek, da imam opekline tretje stopnje.

Poskusila sem različne kreme, kupljene v lekarni. Delovale so le nekaj časa. Časovno je to trajalo 4-5 ur, nato se je bolečina vrnila.

V nekem časopisnem članku sem našla recept za odličen gel za hemoroide. Odločila sem se, da ga bom pripravila. Ne boste verjeli – deloval je. Notranje in zunanje hemoroide sem odpravila v eni potezi.

Ta naravni gel s hladilnim učinkom je nadomestil in premagal vse gele iz lekarne. Ni mu para!

Naravni gel za hemoroide – močna spojina zdravilnih sestavin

Ta gel je odpravil vse simptome bolečih hemoroidov. Moji hemoroidi ne krvavijo več. Tudi srbenja in razdraženosti ni več. Oteklina in bolečine so izginile. Tudi neprijetnega občutka na analnem predelu ni več. Popolnoma sem ozdravljena. V svoji koži se ne počutim slabo!

Gel je popolnoma učinkovit. Še bolj pa me veseli, da je povsem naraven. Vse sestavine sem imela doma. Aloe vero sem posadila lansko leto. Odločila sem se, da bom en list uporabila za pripravo tega gela. Dovolj je, da list prepolovite po dolžini, vsebino (gel) pa poberete z žlico. V nadaljevanju vam bom podrobneje razložila.

Potrebne sestavine za pripravo gela:

1. En mesnati list aloe vere (gel izvlecite z žlico)

Aloe Vera je znana po tem, da ima protivnetne in terapevtske lastnosti. Pomaga zmanjšati srbenje, vnetje in draženje. Uporablja se za zdravljenje notranjih in zunanjih hemoroidov.

2. Sok iz ene limone

Sok limone vsebuje antioksidante, vitamin C in druge hranljive snovi, ki obnavljajo hemoroide tako, da krepijo kapilare in stene krvnih žil.

3. Žlica oljčnega olja

Oljčno olje ima protivnetno in antioksidativno lastnost. Odličen je za zdravljenje zunanjih hemoroidov. Pomaga povečati elastičnost krvnih žil, kar zmanjša vnetje in velikost otečenih krvnih žil v analnem kanalu.

4. Vrečke črnega čaja

Taninska kislina, prisotna v črnem čaju, deluje tako, da krči tkivo, zmanjšuje oteklino in bolečino. Preprečuje krvavitev hemoroidov in izločanje drugih tekočin iz njih.

Priprava: zmešajte aloe vero, limonin sok in oljčno olje. Mešanico dobro premešajte. Mešajte tako dolgo, dokler se sestavine ne povežejo skupaj. Videli boste, da ta gel za hemoroide ni niti preveč gost niti preredek. Lahko ga hranite v hladilniku, da se ne segreje. Hemoroidi ne marajo nič toplega. Toplota jih draži, zaradi česar otečejo.

Uporaba gela: Analno področje in hemoroide pripravite tako, da se umijete s hladno vodo. Pred nanosom gela mora biti analno področje popolnoma suho. Nežno ga posušite z mehko brisačo.

Ko ste to naredili, skuhajte črni čaj. Vrečko vzemite iz čaja in pustite, da se ohladi. Nato vrečko črnega čaja potopite v pripravljeno mešanico. Vse skupaj položite na območje, prizadeto s hemoroidi. Pustite stati 10 minut. Ponovite postopek vsak dan, 2-3 krat na dan.

Hemoroidi bodo izginili v rekordnem času, tako kot so pri meni. To je pomagalo tudi moji mami in dedku. Res deluje!

Članki iz iste kategorije: