Aprilsko deževno vreme se naglo bliža. Vlaga, blato in umazanija uničujejo notranjost vašega avtomobila. V primeru razlitja drugih tekočin, kot so mleko, kis ali vino, lahko pride do dragih poškodb tal. Notranjost avtomobila tako raje preventivno zaščitite z gumijastimi tepihi za tla in prtljažnik.

Zaščitite vozilo pred trajno umazanijo

Celotna notranjost vašega vozila potrebuje zaščito. Slabi vremenski pogoji, kot so dež, blato, prah in druga nesnaga, lahko vaše vozilo trajno poškodujejo. Sedeže zaščitite s prevlekami, tla in prtljažnik pa z obstojnimi in trdoživimi gumi preprogami. Gumi tepih za prtljažnik je enostaven za montažo, priročen za čiščenje ter dolgo obstojen.

Prednosti uporabe gumi preprog

Gumijaste preproge za prtljažnik prostor dodobra zaščitijo. Tipske preproge se tal popolnoma dotikajo in se nanje dodobra pritrdijo. Med vožnjo ne drsijo in ne zgubljajo oprijema. Čiščenje je izjemno enostavno in hitro. Potrebujete zgolj vodo in krpo. V primeru trdovratnih madežev, jih lahko očistite tudi z visokotlačnim čistilcem. Dodatna prednost je tudi višji rob, ki preprečuje iztekanje tekočine in nesnage po avtomobilu. Tepih preprosto snamete, dvignete, očistite in namestite nazaj v avto.

YouTube video

Zavarujte tovor med transportom

Gumi tepih za prtljažnik je idealen tudi za vse posameznike, ki prevažajo različne oblike in velikosti tovora. Tepihi zavarujejo vaš avto pred poškodbami in umazanijo ter hkrati poskrbijo za fiksiranje tovora med potjo. To pomeni, da ne bo več prihajalo do zdrsa vaših stvari med vožnjo. Vožnja po vseh vrstah terena bo odslej pravi užitek, saj ne boste v skrbeh glede stvari v prtljažniku.

 

Dodatne prednosti

Tipske preproge so narejene iz odpornega materiala z dolgo življenjsko dobo. Na površino se pritrdijo s posebnimi gumijastimi čepki, ki preprečujejo drsenje med vožnjo. Vaš tovor bo tako vedno varen med transportom. Čiščenje in vzdrževanje sta izjemno enostavna, saj za čiščenje ne potrebujete dragih preparatov. Novejši modeli so narejeni iz gume, ki ne oddaja neprijetnih vonjav ali strupenih primesi.

Podoben izdelek, ki zahteva posebno nego so tudi avtomobilske prevleke za avto sedeže.

Članki iz iste kategorije: