S spletno trgovino boste lahko prodajali več, saj bo postavitev spletne trgovine potekala tako, da bo spletna trgovina prijazna in enostavna in bo omogočala nakupovanje strankam kar iz udobja njihovega doma. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala doseči prodajne rezultate na spletu. Strokovnjaki imajo bogate izkušnje pri izdelavi spletnih trgovin in so že postavili več kot 1.500 spletnih mest, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. To znanje in izkušnje uporabljajo pri izvedbi vaše spletne trgovine, s čimer vam pomagajo povečati prodajo.

Priložnost za globalno dosežnost in širitev vašega posla.

Poleg kakovostne izvedbe, pa je tudi unikatno oblikovanje spletne trgovine ključnega pomena za privabljanje strank. Izkušen oblikovalec bo ustvaril privlačen in zaupanja vreden izgled spletne trgovine, ki bo kupcem všeč in jih spodbujal k nakupu.

Enostaven nakup, urejanje in digitalno oglaševanje za uspeh

Pri izdelavi spletne trgovine poskrbijo tudi za pomembne funkcionalnosti, kot so enostaven nakup, različne plačilne metode, SSL certifikat za varnost ter skladnost z GDPR zakonodajo. Na ta način poskrbijo, da je vaša trgovina primerna tako za končne kupce kot tudi za partnerske odnose.

Spletne trgovine so enostavne za uporabo in urejanje. Preko enostavnega vmesnika (CMS) lahko sami urejate in dodajate izdelke, pregledujete in obdelujete naročila ter urejate promocije. Poleg tega vam je na voljo tudi prijazna in izkušena podpora za vsa vaša vprašanja. Za povečanje dosega vaše spletne trgovine uporabljajo različne digitalne oglaševalske kanale, kot so Facebook, Instagram, Google in Newsletter, s katerimi vam pomagajo pridobiti nove kupce in ohranjati obstoječe.

Spletna trgovina je v celoti prilagojena za ogled na različnih napravah, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in računalniki. Poleg tega je tehnično optimizirana za boljšo vidnost na spletnih iskalnikih (SEO). Zadnja leta se je zaradi trenutne situacije zanimanje za spletno nakupovanje močno povečalo. Če razmišljate o predstavitvi svojih izdelkov na spletu, je zdaj pravi čas za to!

Ustvarite uspešno spletno trgovino – načrt, model, izdelava in optimizacija

Prvi korak je priprava osnovnega načrta za izdelavo spletne trgovine. Opravite raziskavo o nišah v e-trgovini in določite področje, na katerega se želite osredotočiti. Izvedite SWOT analizo, da ocenite prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti. Poiščite pomankljivosti z usmerjenimi raziskavami in analizirajte svojo ciljno skupino.

Nato izberite pravi poslovni model, ki je najbolj primeren za vaše podjetje. Ali želite prodajati trgovcem na debelo, trgovcem na drobno ali neposredno potrošnikom? Lahko se odločite tudi za dropshipping, kjer prepustite izpolnjevanje naročil tretji osebi.

YouTube video

Ko imate osnovni načrt, se lahko lotite izdelave spletne trgovine. Za začetek, določite, kaj želite doseči z izdelavo trgovine in proračun, ki ga imate na voljo. Izberite platformo, ki bo najboljša za vaše potrebe, kot je WooCommerce za WordPress, Squarespace, Wix, Shopify, BigCommerce, Ecwid ali Volusion. Ko imate spletno trgovino, jo je treba optimizirati in testirati, da dobro deluje. Tako boste lahko enostavno prodajali svoje izdelke na spletu in zadovoljili potrebe svojih strank.

Članki iz iste kategorije: