Kako dobro razumete obdavčitve samostojnih podjetnikov? Kaj pa obdavčitve pravnih oseb? Bi znali izdelati davčni obračun za preteklo leto? To so komplicirani, vendar zahtevni postopki, ki jih mora poznati vsak podjetnik ali pa mora vsak podjetnik poznati nekoga, ki se na to spozna. Ker pa je to časovno zamudno in finančno preveč obremenjujoče, predlagamo, da si rezervirate termin za DDPO seminar.

Davek od dohodkov pravnih oseb ali DDPO je področje, ki se dotika vseh podjetnikov. Na različnih izobraževanjih si lahko zagotovitve kakovostno znanje s področja obdavčitve, olajšav, bonitet in vsega ostalega kar zadeva davek na dohodek. DDPO seminar vas bo zelo dobro pripravil na čas, ko boste morali oddajati kakšne obrazce, pisati poročila ali izdelati letno poročilo za FURS. Ker se zelo pogosto dogaja, da se podjetniki sprašujejo kako se določi davčna osnova in posledično obdavčitev pravnih oseb, je obiska takšnega seminarja zelo spodbudo razmišljanje.

Kako bi se počutili, če bi vam nekdo rekel, da ste v tem letu plačali bistveno preveč davka. Oziroma, da bi se lahko ognili tako visoki dajatvi? Seveda ne govorimo o utaji davkov, temveč le o tem kako se lahko kot podjetnik znajdete in izkoristite kar vam sistem in država ponuja. DDPO seminar vas bo naučil kako boste mojster svojih prihodkov in odhodkov, skratka financ. Z obiskom seminarja, boste naredili korak naprej k razvoju sebe kot podjetnika.

Kajti plačilo seminarja je kot investicija ali naložba v prihodnost vašega podjetja. Ker pa se izvajalci seminarjev zavedajo, da je praksa tista, ki največ uči, je tečaj zgrajen na teoretičnih in praktičnih primerih. Tako, da je seminar uporaben za vse, tudi tiste, ki imajo zgolj osnovno znanje ali tiste, ki bi radi znanje malce osvežili in se dodatno poglobili v davke. DDPO seminar se izvaja s strani izkušenih predavateljev, ki vam bodo iz prve roke znali tudi ustrezno svetovati. Obiščite in se prepričajte sami.

Članki iz iste kategorije: