Če iščete zabavo sredi poletnih mesecev, potem potrebujete imeti jasno sliko kakšno je vreme v Portorožu.

Mesto Portorož je eno izmed glavnih destinacij turistov slovenske obale, saj ponuja mnogo priložnosti za druženje, urejeno obalo in mnogo lokalov.

Vendar pa vam dan lahko popestri tudi burja in dež, kar pa ponavadi ni najbolj priljubljena izbira turistov.

Vreme Portorož

Vreme Portorož je lahko kar muhasto, kar se je pokazalo tudi letos. Zato se je zanj potrebno primerno pripraviti. To dosežemo tako, da si ogledamo vremensko napoved. Priporočamo vam, da jo spremljate na spletu, kjer je natančnost večja, saj je možnost ažurirati podatke. S tem imate na voljo kar najbolj natančno vremensko napoved za vreme v Portorožu, kot jo lahko dobite.

Seveda pa se ni dobro zanašati samo na tehnologijo. Dostikrat lahko sami ocenimo kakšno bo vreme. Nič ne pomaga če nam napoved pravi, da bo sončno, če sami na nebu vidimo črne oblake. Verjamete bolj sebi in svojim očem, ali tehnologiji?

Vsekakor pa je Portorož lepo mesto, še posebej zvečer v poletnih dnevih. Dosti je družbe in ljudje se pojavijo, samo da je toplo in ne dežuje.

YouTube video

Čez dan je vreme v Portorožu poleti ponavadi sončno in urejena plaža nam omogoča, da čas izkoristimo za plavanje in rekreacijo. Nekateri so bolj aktivni, nekateri pa se raje malo posončijo. Če se na plažo odpravljate za sončenje, pa vsekakor poglejte, da ne bo ta dan sonce premočno! Vemo, da je izpostavljanje soncu v prekomerni meri tudi škodljivo in vremenska napoved nam bo pomagala, da se izognemo nevarnim, vročim dnem. Vsekakor pa uporabite močno sončno kremo!

Najbolj pa razočara turiste ne samo dež, vendar včasih tudi mraz. Dež je v vročem dnevu celo prijetna ohladitev, medtem ko pa nam mraz onemogoča normalno kopanje. Res je, da še vedno obstajajo pogumni posamezniki vendar pa je hladno vreme v Portorožu nekaj, česar se večina obiskovalcev mesta izogiba.

Priporočamo vam torej, da se lotite raziskave vremena preden se odpravite na morje! Oglejte si aktualno vremensko napoved in si naredite oceno. Poglejte tudi čez okno in kmalu boste videli, ali vam je vreme po godu.

Članki iz iste kategorije: