Ste že kdaj doživeli popolno čokoladno izkušnjo? Verjetno niti ne veste točno, kaj pomeni to. Če boste obiskali najbolj priljubljene čokoladne kavarne pri nas, boste to zagotovo vedeli. Obisk kavarne Teta Frida vam bo omogočil, da boste doživeli še več kot pa le popolno čokoladno izkušnjo. 

Podjetnik Uroš Mlakar je v več krajev po Sloveniji postavil posebne kavarne. V njih se lahko razvajate s 100 % naravnimi kreacijami. Na voljo so vam najrazličnejše sladice, sladoled in številni izdelki iz čokolade. Lastnik podjetja Quadro je v kavarne postavil še posebne kotičke, kjer boste našli unikatna sladka darila tudi za najzahtevnejše čokoholike.

Več kot 40 svežih in 100 % naravnih sladic 

Kavarne Teta Frida so res mikavne za obisk. Preden vstopite v eno od njih, se dobro pripravite na nepozabno sladko izkušnjo. Izbira pred vitrinami tete Fride ne bo ravno najenostavnejša. Teta Frida namreč prav vsak dan posebej pripravi več kot 40 100 % naravnih sladic.

Prostori kavarne Teta Frida so opremljeni sodobno in izjemno lepo.
Kavarna Teta Frida in slaščice

V vitrinah čokoladne kavarne se nahajajo tudi sladke kreacije s prav posebnimi funkcionalnostmi. To so sladice z brezglutenskimi in brezlaktoznimi sestavinami, sladice brez dodanega sladkorja, z nizkim glikemičnim indeksom in veganske sladice. Sladkali se boste lahko tudi popolnoma brez slabe vesti. Teta Frida namreč pripravlja tudi sladice narejene po strogih načelih LCHF. Te so zlasti primerne za vse diabetike. Vsebujejo nizek odstotek ogljikovih hidratov ter visok odstotek zdravih maščob. Slajene so le z naravnim fermentiranim sladilom stevio in eritritolom. 

Delovni čas kavarn Tete Fride 

Kavarne Teta Frida so za vas odprte od ponedeljka do nedelje. Delovni čas od ponedeljka do četrtka je med deseto uro dopoldne in osmo uro zvečer. Ob petkih je kavarna odprta od desetih zjutraj do devetih zvečer. Ob sobotah se odpre ob devetih dopoldne, zapre pa ob devetih zvečer. Ob nedeljah kavarno lahko obiščete med deveto dopoldne in osmo uro zvečer.

YouTube video

Podjetnik Uroš Mlakar in ostali zaposleni v podjetju Quadro pa niso poskrbeli samo za vrhunske in zdrave sladice. Prostori kavarne Teta Frida so opremljeni sodobno in izjemno lepo. Tako bo še večji užitek jesti okusno in zdravo sladico ob pogledu na lep ambient. 

Ne pozabite na čokoladno vas 

Ena od čokoladnih kavarn Tete Fride pa stoji v središču čokoladne vasi. Ste zanjo že slišali? Vas je postavljena na Štajerskem, v neposredni bližini Pohorja. Na spletu lahko preverite, kje in na kakšen način lahko najhitreje pridete do nje.

Čokoladna vas in hiše iz 100 % naravnih materialov
Kavarne Teta Frida – lastnik podjetnik Uroš Mlakar

Čokoladna vas pa se ne ponaša samo s kavarno Tete Fride. Na voljo vam je še cel kup reči, za katere do sedaj zagotovo še niste slišali. V vasi so postavljene prav posebne hiške iz 100 % naravnih materialov. V njih lahko prespite, se umivate s čokoladnim milom, zajtrkujete s prelepim razgledom. Vmes odidete na bazen, savno ali pa si privoščite vrhunsko čokoladno masažo.

Hotel Thermana Park Laško in bazeni

Kraji, ki jih lahko obiščete po razvajanju v Termah Laško

Po tem, ko boste dobili prepotrebno in zasluženo razvajanje v zdravilišču, vam bo zagotovo všeč, da vas na tem območju čaka še veliko zanimivih stvari. 

Laško je znano slovensko zdraviliško območje, ki ga lahko raziščete v enem dnevu. V nadaljevanju so predstavljene največje znamenitosti, ki jih med svojim bivanjem tukaj ne smete zamuditi.

Članki iz iste kategorije: